MUŠKARAC (45) SE LUDO ZALJUBIO U 17 GODINA STARIJU BAKU: Znate li kako je završila ova veza?


Manchester_sud_Stiven-HanterBaka devetero unučadi progovorila je o tome šta se desilo nakon što je prekinula ljubavnu vezu sa četrdesetopetogodišnjim muškarcem.

Vjerovatno takav kraj veze niko ne bi očekivao, naročito jer se radi o muškarcu mlađem skoro 20 godina. Ispričala je kako ju je uhodio, bombardovao pismima, glasovnim porukama i poklonima nakon što je njihova veza završila.

Steven Hunter (45) se čak uvukao u njen vrt kako bi je špijunirao iako ga je policija upozorila da se drži podalje od Yvone Donlan (62). Sada mu je sud zabranio da ikako kontaktira Yvone.

– Jedno od moje troje djece mi je na kraju reklo da bih trebala pozvati policiju. Kćerka mi je rekla da misli da će me ubiti – ispričala je Yvone, koja je upoznala Stevena u trećem mjesecu2012. godine. Opisala ga je kao ‘princa na bijelom konju’, ali je kasnije postao posesivan i ljubomoran.

– Jednu noć smo izašli s njegovim prijateljima, a on je umislio kako sam a maštala o svim drugim ljudima u restoranu. Bilo je to više od ljubomore, bilo je čudno – navodi žena.

Yvone je vezu prekinula početkom 2013. godine, ali tada je počelo maltretiranje.

– Odmah je počeo slati poruke. Poslao mi je cipele, rukavice… i DVD-ove, uglavnom ljubavne DVD-ove. Ostavio je 33 govornih poruka za mjesec dana. Policajci su bili šokirani kad su preslušali poruke. Jedne noći sam u kuhinji razgovarala s prijateljicom o CD-u Roda Stewarta. Sutradan je CD ubačen kroz otvor za pisma. Protrčao je pored moje kuće, a moje komšije su ga vidjele kako stoji na kraju ulice. Poslao je oko 40 pisama. Neka su bila na osam stranica A4 formata.

Stevenov branitelj je rekao kako je on veoma zaljubljen u Yvone.

– Nije bilo nasilja niti opasnosti od nasilja. Nastavio je sa svojim životom i shvata da je njihova veza završena.

Prethodni članakSTRAVA U KUĆI U KALESIJI: Mještani ušli u trošni objekat gdje već 20 godina izolirano žive dvije sestre
Sljedeći članakTuzla: 4-godišnjak dovezen u hitnu s 2,8 promila alkohola!