Muškarac jurio ženu po snijegu, pa oboje nestali

Muškarac jurio ženu po snijegu, pa oboje nestali

Strani mediji objavili su zastrašujući snimak koji prikazuje trenutak kada je ženu jurio kamionet niz mračnu ulicu u Denveru.

Snimak, koji se sada koristi kao materijal za policijsku istragu, prikazuje ženu kako bježi trčeći dok je juri muškarac u kamionetu na južnoj strani grada.

Potjera se dogodila ispred nekoliko kuća u komšiluku pored puta, saopštili su policajci. To se dogodilo prošlog petka, a bezbjednosna kamera sa jedne kuće zabilježila je momenat kako neimenovana ženu trči kroz snijeg dok je automobil prati izbliza. Kada je sustigao, ona je promijenila pravac, i oboje nestaju u noći.

Policijska uprava Denvera je tada identifikovala situaciju kao slučaj nasilja u porodici, za koju su rekli da je još provjeravaju jer i žena i njen partner ostaju neimenovani.

Kasnije tokom dana, stručnjak za nasilje u porodici ponudio je svoje mišljenje o onome za šta je vjerovao da se dešavalo.

“Zdravi odnosi ne eskaliraju do pokušaja da pokosite svog partnera automobilom”, rekao je Frenklin Еrikson iz grupe za podršku žrtvama nasilja u porodici.

“Vrlo je jasno da je ženi sa snimka neophodna pomoć”, nastavio je on, i dodao: “Vrlo je jasno da je ovo situacija u kojoj je njena bezbjednost ugrožena.”

Policija je nastavila da nudi sopstveno objašnjenje o problemima žene, otkrivajući u petak da je ženu nevidljivi vozač natjerao da uđe u kamion, ali je uspjela da pobjegne.

Policajci su rekli da ju je jurio čovjek koji je vozio kamionet, ali je na kraju pobjegla.

Čovjek je u međuvremenu uhapšen sljedećeg dana, potvrdili su policajci, ali bez podizanja optužnice.

Njegov identitet, kao i identitet navodne žrtve, ostaje nepoznat.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE