Portal 072info

Muškarci biraju: Ovo je poza u kojoj vas najviše želimo!

Couple having sex

Nema sumnje, muškarci vole kad se popnete na njih i preuzmete kontrolu

Nema sumnje, muškarci vole kad se popnete na njih i preuzmete kontrolu.

Evo zbog čega je ova poza odlična… Ova poza pruža vam kompletnu moć.

“Možete uticati na brzinu i na to koliko duboko će dečko ući u vas”, kaže autorka knjige „Sexploration: The Ultimate Guide to Feeling Truly Great in Bed“ Jane Bogart.

Dodatan bonus je to što vježbate Kegelove mišiće bolje nego u ostalim pozama. Ukoliko želite da ga malo zadirkujete, onda mu nemojte dopustiti da odmah uđe do kraja. Pokažite mu ko je glavni tako što će te ga gurnuti prema dole i zajašati. Lagano se pomjerajte gore dole, ali ne do kraja.

“Većini žena najbolji je osjećaj kad je penis u vagini samo do pola pa i samo vrh penisa u vašoj vagini može pružiti fantastičan osjećaj”, kaže Bogart.

Za intenzivniji seks neka partner sjedne, a zatim vi sjedite na njega. Stavite noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata. “To omogućuje duboku penetraciju”, kaže Taormino.

A i taj položaj je jako intiman: omogućuje strastveno ljubljenje.

Ima jednostavan pristup vašim erogenim zonama

Većini žena treba stimulisanje barem dvije erogene zone da bi doživjele orgazam.

“Stimulisanje klitorisa i G-tačke u isto vrijeme može vas dovesti do jačeg orgazma”, kaže Taormino.

G-tačka može biti nedostižna. Zato pokušajte ovako: neka dečko jsedne s ispruženim i raširenim nogama, zahvatite ga nogama i neka uđe u vas. Naslonite se prema nazad na ruke i ispružite noge na njegova ramena te ga pustite da obavi posao.

Dvostruka stimulacija

Ova poza olakšava partneru da vam jednom rukom stimuliše klitoris ili bilo koje drugo mjesto koje vam odgovara.

“Dok ste na njemu, on ima slobodan pristup vašim grudima i klitorisu te vam može pomoći da dođete brže do orgazma stimulišući ta područja tokom seksa”, kaže Taormino.

Kako se približavate orgazmu, neka vam partner da duplu dozu zadovoljstva nežno trljajući vaš klitoris kružnim pokretima s dva prsta.

Melem za njegove oči

Svi muškarci su prikriveni voajeri, važna im je vizualna stimulacija. A nijedna druga poza im ne omogućuje bolji pogled nego kad je djevojka gore.

“Nema većeg uzbuđenja nego kad vas može gledati kako se mičete i videti kako uživate”, kaže Bogart.

Ako želite da mu pružite doživljaj koji neće zaboraviti tako lako, spustite se prema njemu dok je u vama i tada odskočite gore-dolje da može vidjeti kako vam grudi poskakuju.

Druga optička poslastica za vašeg muškarca je položaj obrnute kaobojke. Okrenite se prema njegovim stopalima i vrtite bokovima u krug. Ako ga zaista želite izludjeti, nagnite se skroz prema njegovim stopalima tako da može imati potpun pogled na vašu zadnjicu. Taj prizor će zauvek ostati u njegovom sjećanju kao najseksi prizor koji je ikad vidio.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box