Portal 072info

Muškarci birali: Od ovih pet ženskih osobina im se topi srce

Muškarci i žene su dva potpuno različita svijeta, a tu tvrdnju svatko od nas je barem jednom osjetio na svojoj koži

To su potvrdili i brojni muškarci koji su sudjelovali u anketi u kojoj su trebali izdvojiti osobine svojih partnerica kojima se dive i zbog kojih ih vole. Mi smo izdvojili 5 najčešćih odgovora na pitanje – šta im topi srce?

1. Uvijek me iznenadi

Nije riječ o poklonima, već o malim znakovima pažnje. Uvijek sluša šta pričam i tačno zna što volim i želim. Kada se najmanje nadam, ona me iznenadi s nekom sitnicom. Ponekad mi bude neugodno što se ja ne sjetim napraviti nešto slično za nju.

2. Zrelija je od mene

Iako radim i na radnom mjestu imam veliku odgovornost, kada je riječ o životnim odlukama i stvarima za koje nisam siguran, uvijek se savjetujem s njom. Nekako imam osjećaj da će ona puno realnije sagledati situaciju i donijeti puno zreliju odluku od mene. I tako na kraju i bude.

3. Vrlo je otvorena

Ono što mi se jako sviđa kod moje supruge je to što ništa ne gura pod tepih. Na početku veze mi je to malo išlo na živce, ali sada vidim da je rješavanje problema i nesuglasica najvažnija stvar u vezi. Meni se često ne da raspravljati o sitnicama, ali ignoriranje sitnica vrlo brzo može prerasti u probleme.

4. Suosjećajna je

Volim njezinu nježnu i osjećajnu ćud. Volim kada gleda film i raznježi se. Volim kada čuje neku tužnu životnu priču i osjeti potrebu da pomogne. Ta njezina osobina i mene je natjerala da razmišljam drugačije te s vremenom postanem bolja i suosjećajnija osoba.

5. Uvijek misli na sve

Nevjerojatna moć moje zaručnice je ta što uvijek razmišlja o svemu, bez obzira na sve njezine obveze. Još uvijek mi nije jasno kako se uvijek sjeti što treba kupiti, što nismo napravili ili pak s kime smo se što dogovorili. Meni je teško smisliti što bih da mi pripremi za ručak.

Podijelite članak