Muškarci, fokusirajte se na ova mjesta ženskog tijela

Muškarci, fokusirajte se na ova mjesta ženskog tijela

Nekako se uvijek fokusiramo na grudi, zadnjicu i genitalnu regiju, a zaboravljamo ostale mnogobrojne erogene zone. Dodirujući partnerku po ovim mjestima tokom predigre i u toku seksa, rasplamsaćete strasti među vama!

KOSA
Stilizovana frizura nije jedini razlog zašto žene idu kod frizera. Proces pranja, farbanja i stilizovanja kose oslobađa od stresa. Prođite prstima kroz njenu kosu i sigurno ćete osjetiti kako joj prolaze žmarci duž kičmenog stuba. Masirajte je kružnim pokretima duž temena niz vrat i biće potpuno vaša za nekoliko trenutaka.

KARLICA
Fokusiranje na njenu karlicu je sjajna ideja, ali ćete morati da se oduprete porivu da prodrete u nju kada ste već toliko blizu. Kao i dodirivanje njenih butina, ljubljenje ili lizanje oko njene karlice će je uzbuditi, a ona će tražiti još. Produžite senzitivnost napuštanjem ove regije na neko vrijeme dok se fokusirate na drugi dio tijela.

UNUTRAŠNJOST BUTINA
Dodirivanje unutrašnje strane njenih butina bez fokusiranja na vaginalnu regiju je super uzbudljiv potez. Koristite ruke i usne kako biste milovali i ljubili unutrašnjost njenih butina. Pomisao da ste tako blizu vašeg konačnog odredišta, a da se ne odlučujete da ga posjetite, izludiće je i jedva će čekati da pređete na djelo.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica