Portal 072info

Muškarci, oprez: Šta pokloniti pripadnicama ljepšeg spola?

Bliži se doba praznika. Stižu Božić i Nova godina što samim tim podrazumijeva i kupovanje poklona dragim osobama.

Naravno, u ovom slučaju muškarcima je mnogo teže. Znamo kako nekada zna biti teško izabrati pravi poklon za ženu. Bez obzira da li se radi o djevojci, sestri ili mami, pritisak zna biti veliki a izbor skoro pa nemoguć.

Redakcija magazina Business Insider je provela manje istraživanje o tome šta žene ove godine žele kao poklon.

Idemo redom:

1.Članstvo na online servisima za naručivanje (eBay, Amazon etc..) – Znamo da su sve dame ljubitelji shoppinga, a u posljednje vrijeme online kupovina postaje sve popularnija metoda.

2.“Zaista mi je potrebna moderna torba za fitness” – Rečenica koja postaje sve češće izgovorena zbog povećanog broja žena članica fitness centara tako da torba ne bi bio loš izbor.

3.Ljubavna narukvica “Cartier” – “Ove narukvice su posebne jer svaka ima ispisanu određenu priču i značenje mada nisam sigurna da bi poboljšala moj ljubavni život”, kazala je jedna od ispitanica.

4.Avionsku kartu za bilo gdje – Žene vole putovati, a iznenadno putovanje na atraktivnu lokaciju bi bio poklon zaista vrijedan spomena.

5.Oduvijek sam željela dobar foto aparat koji ću koristiti na odmoru” – Momci, znate šta vam je činiti

6.Dan odmora u spa centru – Sve veći broj žena se žali kako im stresan posao prouzrokuje stresan život i priželjkuju odmore na kupalištima, spa centrima i hotelima. Dnevna karta za spa centar nije preskupa, a pripadnicama ljepšeg spola bi značila mnogo.

7.Nešto unikatno što će koristiti svaki dan – Bilo da se radi o nekom simpatičnom privjesku, odjevnom predmetu ili nakitu. Odgovor je uvršten nakon objašnjenja jedna ispitanice: “Eksploatišem svoje kulinarske sposobnosti i daska u obliku ananasa je super stvar koju sam dobila”.

8.Najbolji poklon koji sam dobila je karta za koncert ili propusnica za neku avanturu”, kazala je jedna od ispitanica – Dodaje se da bi svaka žena bila oduševljena određenom iskustvenom aktivnošću kao poklonom.

ba.n1info.com

Podijelite članak