Portal 072info

Muškarci potpuno otvoreno progovorili o umjetnim i prirodnim ženskim grudima: Koje su poželjnije?

Jedno brazilsko istraživanje objavljeno ovog tjedna je pokazalo da žene koje su se podvrgle operaciji povećanja grudi postižu bolje seksualno zadovoljstvo. No, što muškarci kažu na to?

Kolumnist Women’s Healtha, Guy next door, odlučio je ženama širom svijeta objasniti muško stajalište o umjetnim i prirodnim grudima. Smatra da mu njegovo dosadašnje iskustvo s tim obožavanim ženskim atributima, ali i brojni razgovori s pripadnicima ‘jačeg’ spola pružaju dovoljno ‘materijala’ da može progovoriti u ime muškog roda. A ono što on tvrdi jest da je muškarcima potpuno svejedno jesu li grudi njihove partnerice umjetne ili prave.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ono što im je najbitnije jest da je žena samouvjerena, u krevetu i izvan njega. Ako se ona osjeća seksi, uzbudit će partnera bez problema. Možda zato i žene s umjetnim grudima više uživaju, jer se i same osjećaju seksipilnije, pa su samouvjerenije, a muškarci su sretniji.

Još jedna muška tajna je da oni ne priželjkuju nužno veće grudi. Neki žele, naravno, ali za njih postoji sasvim dovoljan broj žena s prirodno velikim grudima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

No za veliku većinu je neka prosječna veličina i više nego dovoljna. Tako da ako su vaše grudi velike, male, prirodne ili umjetne, i osjećate se ugodno s njima, imate sve preduvjete za sretan seksualni život, poručuje kolumnist, te dodaje: “Nemojte ništa mijenjati. Sve dok ste dovoljno samouvjereni sa svojim grudnjakom i uživate u seksu, nećete imati problema naći partnera koji će biti i više nego spreman zadovoljiti vas u krevetu.”

depo.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME