Muškarci vole nježne i nedostižne žene

Svaka dama ima “svoj način” da privuče muškarca koji im se dopada, a evo nekoliko savjeta koji će dodatno doprinijeti da on osjeti još veću privlačnost.

Žene će uvjek naći način da muškarca koji im se sviđa privuku, a ukoliko hoćete da ga “oborite sa nogu” pokušajte na sledeći način.

Nikad nemojte da učinite prvi korak, ma koliko da ste emancipovane. Muškarci vole lov na nešto što se čini nedostižnim, pa će biti stalno inspirisani. Uz to, nemojte dozvoliti da vas uzima zdravo za gotovo.

Male stvari će mu dati do znanja da vam je on prva misao u glavi, oduševiće ga i biće spreman da uradi sve za vas. Iznenadite ga njegovim omiljenim jelom, kartama za utakmicu ili mu operite najdražu košulju za izlaske.

Jači pol nije imun na komplimente, baš suprotno – kad pohvalite njegov izgled ili mu kažete da uvjek može da vas nasmije, biće oduševljen.

Suptilni kontakti i nježni dodiri, poput ruke na njegovom ramenu ili koljenu ispod stola u restoranu, u zadnjem džepu farmerki dok šetate gradom, učiniće da potpuno “poludi” za vama.

Avaz