Portal 072info

Muškarci žele vezu sa ovakvim devojkama – da li ste vi jedna od njih?

Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali da daju odgovor i opišu s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase.

Ona je uvijek pozitivna, slatka, zadovoljna životom i pravi je užitak biti u njenom društvu. Nema ni trunke zla u sebi i uvek je na raspolaganju. Ovako otprilike izgleda profil idealne djevojke o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu.

Gospođica ravnopravnost

Ona je feminiskinja, ali ne mrzi muškarce. Naprotiv, voli ih i poštuje i jako se dobro slaže s njima. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena djevojčica.

Gospođica seksi

Ona voli muškarce i voli seks. Nije promiskuitetna i ne koristi seks kao manipulaciju, nego jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Žene ih baš i ne vole, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

Najbolja prijateljica

Brižna je, uvijek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajedničke interese. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Direktna

To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

Nezavisna

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vrijeme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako griješe, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.

Podijelite članak