Portal 072info

Muški potezi u krevetu koji nisu nimalo seksi: Momci, razmislite prije nego krenete…

Oralni seks je umjetnost, gotovo kao slikanje slike • Nema potrebe da tokom predigre jezikom dotaknete svaki dio našeg tijela

MUŠKARCI se trude, i zbog toga smo im zahvalne, ali ponekad jednostavno ne znamo otkud su pokupili neke stvari koje rade u krevetu. Kako bismo ženama olakšali neugodne razgovore, ovo je popis koji možete pokazati svom dečku:

Lizanje cijelog tijela

Kako da ovo objasnimo? Kad jedete, pojest ćete ono što je na tanjuru, nećete oblizati cijeli tanjur, jer je nepotrebno. Isto tako nema potrebe da tijekom predigre jezikom dotaknete svaki dio našeg tijela. Svatko ima svoje preferencije, ali vjerujemo kako područje lista i pazuha možete zaobići.

Batine

Ne one prave, nego one koje nismo doživjele još iz dana vrtića. Udarac po guzi nije loš sam po sebi, pogotovo ako ga tražimo, ali ako nas dobro nalupate po guzi, nećemo se osjećati seksi – osjećat ćemo se kao da smo u kazni.

Lamatanje jezikom

Oralni seks je umjetnost, gotovo kao slikanje slike. Vaš jezik je vaš kist, a ako njime lamaćete na sve strane i vrtite ga u krug, nećete napraviti remek-djelo. Kod ovakvih se stvari cijeni nježnost, preciznost i dobra tehnika.

Puhanje u uho

Vjerujemo kako postoje žene koje ovo stvarno vole, ali one su toliko rijetke da vjerojatno same traže da im pušete u uho. Ako vas žena to ne traži, igrajte na sigurno i nemojte ni pomišljati na to.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box