Muža je dočekala gola, pa poslije vrele akcije završila u bolnici: Ljekari su joj saopštili šokantnu stvar o suprugu

supruga muz ljekar 1 696x464 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Christen je željela da svom suprugu Seanu priredi iznenađenje za njegov rođendan, i odlučila je da mu priredi noć koju neće zaboraviti.

Dočekala ga je gola na krevetu, a od “odjeće” je imala smao gomilu balona.

Ali, nijedno od njih nije očekivalo da će poslije toga stvari krenuti naopako.

Odmah posle vođenja ljubavi, Christen je počela da osjeća da nešto nije u redu.

  • Grlo je počelo da mi se zatvara, osjetila sam da mi se vrti u glavi. U prošlosti sam imala nekoliko alergijskih napada, i znala sam da je ovog puta sve drugačije. Ubrzo sam kolabirala i onesvijestila se i Sean je zvao Hitnu pomoć. U bolnici smo bili ubijeđeni da se sve dogodilo jer sam alergična na lateks u balonima. Ali, ljekari su mi odmah rekli da su baloni od najlona, i da lateks ne može da bude razlog – priča ona.
  • Doktori su rekli da je moja reakcija bila klasična za anafilaktički šok, i da je sigurno nešto što sam unijela u organizam izazvalo napad. Takođe, ljekari su mi objasnili da nije ništa čudno da se pojave nove alergije poslije porođaja, i da je moguće da sam alergična na muževljevu spermu. Samo sam se nasmijala jer sam mislila da je to nemoguće. Ali, analize su pokazale da spadam u ekstremno rijetke slučajeve alergije na sjemenu tečnost – objašnjava ona.
  • Shvatila sam da više neće biti specijalnih rođendanskih poklona za Seana, kao i da nas dvoje imamo tri opcije – da obavezno tokom vođenja ljubavi koristimo kondom kako bismo spriječili da njegova sperma dođe u kontakt sa mojom kožom. Drugo rješenje je da pronađemo odgovarajući lijek za moju alergiju, i da se nadamo da će djelovati. Na kraju, ako želimo još djece, jedina opcija je vantjelesna oplodnja – zaključila je Christen.
GODISNJICA
MARKETING