Muzaferija i gosti pjevali za Hajrudina (FOTO)

IMG_0173

Sinoć je u Restoranu Ekor održan humanitarni koncert, a sve u cilju prikupljanja sredstava neophodnih za liječenje petnaestogodišnjeg Zeničana, Hajrudina Babanović. Humanitarni koncert na kojem je svojim dolaskom pokazao da ima veliko srce, Armin Muzaferija, i pored bolesti ipak se odazvao i otpjevao nekoliko pjesama prisutnim gostima.

Pored Muzaferija, najveći dio u muzičkom dijelu zauzeli su zenički talenti Mahir Smajlović, Irfan Alić i Benjam Kermo, a koji su također pokazali kako su veliki humanisti i da imaju veliko srce. Valja istaći kako je koncert došla podržati i Dženana Džidić, aktuelna učesnica ‘Zvezda Granda’, a koja nije mogla odoljeti zahtjevu publike da im otpjeva barem jednu pjesmu što je na kraju i učinila.

Porodica Babanović naročito se zahvalila Restoranu Ekor na ustupljenom prostoru, Cobri Zenica, kao i svima onima koji su došli podržati ovaj koncert. Naravno, riječi hvale nizu izostale ni za izvođače, a kako je to sinoć izgledalo u Restoranu Ekor pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

[flagallery gid=63]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE