Muzičar pobijedio rak u četvrtom stadiju: Nisam se ovako osjećao mjesecima

r 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Američki muzičar Mark Hopus (Hoppus), basist i pjevač benda “Blink-182”, podijelio je u septembru prošle godine da se izliječio od raka u četvrtom stadiju bolesti, a sada je otkrio kako se osjeća nekoliko mjeseci nakon sretne vijesti.

– Samo sam htio reći kako sam jako zahvalan što sam se vratio u onaj način razmišljanja kada sam mogao pomisliti nešto poput “Oh, ovo zvuči kao dobra ideja za stih pjesme, ovo moram zapisati”. Nisam se tako osjećao osam mjeseci, rekao je.

ČITAJ JOŠ:  Krastavci: Prijatelj zdrave probave

Podsjetimo, muzičar je sredinom jula rekao kako mu je rak u četvrtom stadiju.

– Moja krv me pokušava ubiti. Moja klasifikacija je difuzni B-krupnoćelijski limfom 4-A, što znači da je ušao u četiri dijela mog tijela. Ne znam kako tačno određuju njegov udio, ali ušao mi je u dovoljno dijelova tijela da je rak u četvrtoj fazi, što mislim da je najviši stupanj, rekao je tada.

Nekoliko mjeseci nakon objavio je kako su mu liječnici rekli da se rak povukao.

ČITAJ JOŠ:  Upotreba zimskih guma ljeti opasna

-Upravo sam bio kod svog onkologa i nemam više rak! Hvala Bogu i svemiru, prijateljima, porodici i svima koji su mi slali podršku, dobrotu i ljubav, napisao je.

GODISNJICA
MARKETING