Portal 072info

NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI: Elite otvara novu fitness poslovnicu u Zenici

Sponzorisana objava

Fitness & Aerobic club „Elite” Zenica koji se nalazi u sportskoj dvorani „Arena Zenica” od oktobra 2009. godine pruža usluge fitnessa, aerobica, taeboa, jacuzzia, masaže, saune…

Budući da posjeduju najmoderniju opremu smještenu u ugodnom ambijentu, a da su vam na raspolaganju stručno i ljubazno osoblje ovaj fitness & aerobic klub sa pravom slovi za broj jedan u zeničkoj regiji.

Svakodnevni porast zadovoljnih Zeničana i Zeničanki koji su prepoznali svjetske standarde, samo je još jedna potvrda da kvalitet i ozbiljan pristup poslu uvijek donse isključivo pozitivne rezultate.

FITNESS&AEROBIC CLUB ELITE ZENICA OTVARA NOVU POSLOVNICU

Osim što svakodnevno prate svjetske standarde kada govorimo o opremi, uslovima, prostoru, higijeni, Elite će uskoro u Zenici otvoriti još jednu svoju poslovnicu na atraktivnoj lokaciji u gradu.

Ovim gestom, Fitness&aerobic club Elite postaje prvi i jedini u BiH koji prave franšize fitness centara.

Uskoro će Zeničanima na usluzi biti još jedan moderan fitnees&aerobic club i to na adresi Sarajevska 65 (iznad Konzuma na Mokušnicama, preko puta Doma Armije), a gdje će vas kako to Elite samo i zna oduševiti nove sprave, svlačionice, tuševi, ormarići, idealni uslovi za treninge kao i pregršt novih atraktivnih sadržaja i inovacija kada govorimo o svijetu fitnessa.

Podatak da samo u Evropi postoje lanci fitness centara, a da Zenica postaje  drugo mjesto gdje se ovakvo nešto dešava usitinu je za svaku pohvalu.

Uvjereni smo kako ćete svoje povjerenje nastaviti ukazivati najboljem fitness centru u Zeničko-dobojskom kantonu i šire, te da ćete svoje slobodno vrijeme i rekreaciju provoditi i u novootvorenom, drugom, Fitness clubu Elite na Mokušnicama.

Uskoro objavljujemo informacije o datumu svečanog otvorenja budući da su radovi trenutno u toku, a do tada uživajte u uslugama cluba Elite u Gradskoj areni Zenica.

Podijelite članak