Portal 072info

Na granicama i dalje pojačan promet vozila

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Povoljni uvjeti za vožnju karakterišu ovoga jutra saobraćajnu situaciju u BiH.  S obzirom na to da se i danas očekuje toplo vrijeme, vozače savjetujemo da duža putovanja planiraju u jutarnjim ili večenjim satima, a ukoliko ipak putuju u toku dana, da prave češće pauze, prenosi novinska agencija Patria.

Usporeno se saobraća na dionicama na kojima su aktuelni sanacioni radovi, a gdje je postavljena privremena saobraćajna signalizacija čije poštivanje je obavezno. Izdvajamo putne pravce: Doboj-Gračanica, Tuzla-Bijeljina, Jajce-Banja Luka, Sarajevo-Kiseljak, Brod na Drini-GP Hum, Bosanski Brod-Odžak i Čapljina-Stolac.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Na autoputu A-1 Zenica-Tarčin i Zvirovići-Bijača saobraća se po suhom kolovozu, bez vanrednih ograničenja.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH pojačan je promet vozila na graničnim prelazima na jugu naše zemlje. Duge kolone vozila zabilježene su na GP Doljani gdje se trenutno na izlazu iz naše zemlje čeka do 40 minuta.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Svima onima koji namjeravaju ljetovati na Dubrovačkoj regiji i dalje preporučujemo korištenje graničnih prelaza Čepikuće i Ivanica, a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporučujemo granične prelaze Zvirići, Bijača, Crveni Grm i Orahovlje, gdje su zadržavanja znatno kraća.  Zbog radova u Hrvatskoj, na snazi  je zabrana saobraćanja za teretna motorna vozila na GP Brčko-Gunja.

Apelujemo na vozače da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju i provjere važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6