Portal 072info

Na ove SMS poruke “padaju” horoskopski znakovi

Iako pismo u sandučetu i miris mastila na papiru ne može da zamijeni nijedna poruka poslata putem moderne tehnologije, nov način komunikacije i zavođenja postao je nevjerovatno popularan. Iako slanje poruka putem mobilnog ili društvenih mreža može biti vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osjećaja. Potražite horoskopski znak vama drage osobe i otkrijte kako da ga zavedete.

Ovan

Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice ni poruke im nisu strane. Oni će pronaći pjesmu koja opisuje njihova osjećanja ili će citirati nekog pjesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik

Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. No njihove poruke ne sadrže samo riječi već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih riječi.

Blizanci

Oni su majstori verbalnog zavođenja pa im poruke itekako idu u susret. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni najromantičnijih i najdubljih riječi koje će otopiti onoga kome su namijenjene, a ako žele da budu duhoviti dobro će ih i nasmijati.

Rak

Rakovi obožavaju da iskazuju osjećanja riječima pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će otkriti sve ono što nikako ne mogu licem u lice. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav

Lavovi bi radije izgovorili i pokazali nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebala kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija.

Djevica

Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možete da učinite oči u oči? Ovo je moto Djevica koje baš i ne vole da pišu o svojim osjećajima. Kada se potrude poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu ni vidjeli.

Vaga

Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka kao i zavođenju preko istih. Vole mudre i romantične citate iz pjesama i knjiga koji mogu biti i dvosmisleni i te time žele da zaintrigiraju osobu kojoj su namijenjene.

Škorpija

Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje itekako privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju riječima, a više od svega ih privlači “peckanje” i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strijelac

Duhoviti Strijelci vole da filozofiraju, a samim tim njihove su poruke vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac

Romantičan i željan nježnosti Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju da čitaju lijepe riječi upućene njima, ali isto tako, kada su “zagrijani” za nekoga vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osjećanjima i dragoj osobi da otvore dušu.

Vodolija

Vodolije su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se “igraju” romantičnim riječima već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pjesama.

Ribe

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. Oni su nevjerovatni zavodnici koji jako dobro znaju što i kada da napišu, ali jednako tako su slabi na riječi koje su poklonjene njima.

Podijelite članak