NA OVO NIJE TEŠKO UTICATI: Kako da svaki muškarac poludi za vama

Biti privlačan drugima nešto je čemu svi težimo, a uz male promjene, brzo i lako možete postati fatalna zavodnica.

Postoje žene koje su prirodne zavodnice i one znaju sve tajne zavođenja. Bilo da je riječ o ponašanju ili izgledu, one će željenog muškarca “uzeti pod svoje”. Ali ne gubite nadu, jer ove vještine mogu naučiti.

Pročitajte zahvaljujući kojim trikovima ćete postati magnet za muškarce:

1. Budite opušteni

Ne dopustite da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti djeluju pomalo očajno i zahtjevno, a to muškarcima nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od njih, vrijeme je da promijenite način razmišljanja.

2. Ženstvenost

Definicija uspješnog zavođenja je jednostavna – Budite žena u pravom smislu te riječi, oblačite se kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite plesati i činite to zavodljivo. Dodajte svom glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje, jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite i tajanstvene. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, ali vi nemojte biti jedna od njih.

3. Atraktivna ali pametna

Istina je da će muškarce najprije privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu s kojom će moći razgovarati. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite ga zadržati na duže staze.

4. Naučite flertujete

Ako želite flertujete s muškarcem, morate najprije naučiti kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte pretjerivati. Nježni osmijeh, lagano naginjanje glave i diskretno smijanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresirao i uživati ​​u njegovom društvu.

I zapamtite, preglasno hihotanje i pretjerano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

5. Ne žurite sa seksom

Ovo je područje gdje se treba pomicati dva koraka naprijed pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene s osvajanjem, pustite ga da prijeđe dio puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, ne brzajte s odlaskom u krevet ma koliko vam bio privlačan.

6.Smirite svoje emocije

Muškarci ne vole žene koje često imaju pretjerane izljeve emocija, i zato oprezno s tim. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umjesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane, pa mu recite da određene situacije nećete tolerirati.

Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voljeti, ne pristajte na kompromise koji su loši za vas. Na kraju, uvijek imajte na umu da ste same sebi najvažnije i ako volite sebe i poštujete to će činiti i ljudi koji vas okružuju.