Na Panonskom jezeru izbila masovna tuča, dvoje povrijeđenih (VIDEO)

Na Panonskom jezeru izbila masovna tuča, dvoje povrijeđenih (VIDEO)

slika (7)

Dvije osobe su povrijeđene, od kojih jedna teško, u masovnoj tuči koja se u srijedu oko 15.30 dogodila u ulici Džindić Mahala, tačnije kod ulaza u kompleks Panonskih jezera u Tuzli, javio je portal Tip.ba.

Kako je saopšteno iz MUP-a TK, tom prilikom su četrdesetpetogodišnji S.V. i četrdesetogodišnji V.V., oba iz Tuzle zadobili povrede zbog kojih su upućeni u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Ljekari su kod S.V. konstatovali teške tjelesne povrede, dok se za V.V. nisu izjasnili o stepenu povreda.

˝S.V. je primljen u Klinici za hirurgiju gdje su mu sanirane povrede, nakon čega je pušten na kućno liječenje˝, kazala je za TIP portparol tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Očevici ovog nemilog događaja tvrde da su u obračunu pored dvojice povrijeđenih takođe učestvovala i trojica pripadnika redarsko-spasilačke službe JP ˝Pannonica˝ Tuzla.

Direktor ovog preduzeća Maid Porobić za TIP je kazao da nije upoznat sa informacijom da su u incidentu učestvovali pripadnici pomenute službe. ˝Incident se dogodio izvan kompleksa. Ja nisam upoznat sa informacijom da su u incidentu učestvovali pripadnici redarsko-spasilačke službe. Policija je izvršila uviđaj, a ja vjerujem da će istražni organi sprovesti istragu i utvrditi da li su u incidentu učestvovali i pripadnici redarsko-spasilačke službe˝, istakao je Porobić.

O navedenom incidentu je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici PS Centar – PU Tuzla.

Daljnje mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti u vezi navedenog događaja i dokumentovanju istog poduzimaju policijski službenici OKP PU Tuzla.

Izvor: Tip.ba/Nezavisne

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE