Portal 072info

Na poslovnim susretima BiH – Austrija očekuje se oko 50 bh. kompanija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predstavništvo Privredne komore Austrije u Sarajevu (Advantage Austria), u saradnji sa Privrednom komorom austrijske pokrajine Koruška (WKK) i Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira 22. oktobra u Sarajevu Poslovni forum i b2b razgovore austrijskih i bh. privrednika.

Kako ističu iz VTKBiH, na Poslovnom forumu učestvovat će ukupno sedam austrijskih kompanija, koje traže lokalne dobavljače, partnere, kupce ili korisnike usluga, dok se očekuje da će razgovorima prisustvovati oko 50 bh. kompanija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Sve zainteresirane bh. kompanije za ovaj događaj mogu se javiti u Ured trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Sarajevu.

Austrijske kompanije su iz različitih oblasti privrede. Naprimjer Activ Project Management GmbH nudi rješenja za energetski sektor, Urbas Maschinenfabrik GmbH bavi se proizvodnjom posrojenja za toplane na biomasu, kotlova, industrijskih postrojenja za proizvodnju pare i vrele vode, Hermagoras Verein Klagenfurt izdavaštvom, distribucijom školskih i univerzitetskih knjiga, a Kruschitz GmbH prikupljanjem i reciklažom otpada iz plastičnih masa, proizvodnjom i prodajom granulata za plastičarsku industriju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME