Portal 072info

Na večerašnjoj utakmici Čelik-Krivaja gošće mažoretkinje KŠC-a

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

U utakmici vodećeg ,,Čelika” i ,,Krivaje” iz  Zavidovića u 11. kolu  Prmeijer lige BiH koja se igra večeras u Gradskoj areni Zenica specijani gosti ,,Čelika” biće Mažoretkinje Gimnazije Katoličkog školskog centra iz Zenice.

Direktor Gimanzije Dragan Gavran je predložio da možoretkinje svojim nastupom u Areni podrže rukometaše ,,Čelika” na putu do šampionske titule u novoj pobjedi u Premijer ligi BiH.

Učenici i profesori KŠC su zadivljeni i ponosni na rezultate koje postižu rukometaši ,,Čelika” u našem gradu i želimo da nastupom  naših mažoretkinja u pluvremenu utakmice podržimo ovaj ,,Čelikov tim za pobjede” koji je svijetla tačka u zeničkom sportu – kaže direktor Gvaran.

Pane Škrbić, predsjednik RK  ,,Čelika” koji je dogovorio saradnju sa KŠC mažoretkinjama kaže:

Mi dugo sarađujemo sa KŠC Zenica. Na svakoj našoj utakmci prisutno je stotinjak učenika te škole. Plod upravo te saradnje je i ponuda direktora Gavrana da Mažoretkinje nastupe na utakmici sa ,,Krivajom” i na taj način nam daju podršku, što smo rado prihvatili. Iako je do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo još tri utakmice (susret sa ,,Krivajom” u subotu, zatim sa RK ,,Gračanicom” u Gračanici idućeg vikenda i na kraju nam dolazi ,,Sloboda” iz Tuzle u Areni) – mi praktično već započinjemo proslavu jesenje titule šampiona Premijer lige BiH, pa najvaljujemo specijlanu proslavu  titule jesenjg prvaka u posljednjoj utakmici ove sezone – sa ,,Slobodom” iz Tuzle. Biće to bogat zabavni program, o čemu ćemo naše ljubitelje na vrijeme obavijestiti  – ističe  Škrbić.

UTKAMICA ČELIK – KRIVAJA IGRA SE U GRADSKOJ ARENI ZENICA VEČERAS (SUBOTA) SA POČETKOM U 18.00 SATI. DOĐITE!

Podijelite članak