Na zagrebačkom aerodromu uhvatili Brazilku sa skoro kilogram kokaina u želucu

Screenshot 4 36
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Državljanka Brazila stigla je u Hrvatsku s progutanih 76 kapsula ispunjenih kokainom, što je otkriveno prilikom rentgenskog snimka na aerodromu, zbog čega je završila u bolnici u Zagrebu, a danas je odvedena u pritvor.

Droga, koja je na taj način unesena u Hrvatsku, ukupne je težine oko 990 grama, a cilj je bio dalja preprodaja.

Postoji sumnja da je dvadesetosmogodišnja državljanka Brazila stigla na zagrebački aerodrom 3. oktobra avionskim letom iz Sao Paula preko Lisabona.

ČITAJ JOŠ:  Frizerka sabina koja je 150 kuna zaokružila na 20 eura dobila više od 3000 eura kazne

Prilikom carinskog nadzora, putnica je podvrgnuta nadzoru u sklopu kojeg je urađen rentgenski snimak abdomena koji je pokazao veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičene.

Odmah nakon toga, osumnjičenoj je radi zaštite njeznog zdravlja i života pružena odgovarajuća medicinska pomoć u KBC-u Zagreb.

Dok je boravila u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca, te je dokazano da je u tijelu prenosila ukupno 76 komada kapsula ispunjenih kokainom, koje je prethodno progutala u Brazilu.

Zagrebačka policija danas je završila kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom, a potom je predata u pritvor. Protiv nje je podnesena krivična prijava nadležnom tžilaštvu.

ČITAJ JOŠ:  McDonalds iz Hrvatske traži radnike iz BiH: Prosječna neto plaća za početnu poziciju iznosi oko 930 eura

GODISNJICA
MARKETING