Načelnik Ljubinja: Tamo gdje prestaje normalan put, a gdje počinju rupe, e tu je RS

Načelnik Ljubinja: Tamo gdje prestaje normalan put, a gdje počinju rupe, e tu je RS

Načelnik opštine Ljubinje Stevo Drapić poručio je organizatorima skupa „Granica postoji“, koji će danas biti održan u Ljubinju, da ne dižu bespotrebne tenzije i da počnu konačno raditi svoj posao u institucijama, a ne na ulici.

-Gospodo, mi znamo gdje je granica. Nju smo stvorili u ratu i ona je jasna i vidljiva. Nažalost, toliko je vidljiva da vam i ne treba tabla “Dobro došli u Republiku Srpsku” da znate da ste u njoj. Dovoljno je da pogledate taj magistralni put kojim ćete danas doći. Tamo gdje prestaje normalan put, a gdje počinju rupe, e tu je Republika Srpska i tako je svuda, nije samo na Žegulji – poručio je Drapić.

Dodao je da će “demonstranti” danas blokirati put Ivu iz Čapljine, koji radi u Ljubinju i Zoranu iz Ljubinja, koji radi u Mostaru, saopćeno je iz SDS-a.

-Vaše političke igrarije završavajte onako kako vi znate, ostavite nas na miru. Ne dižite bespotrebno tenzije, ne zavađajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao u institucijama, a ne na ulici – zaključio je Drapić.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica