NADREALISTI: Naslutili odlazak u Brazil (VIDEO)

NADREALISTI: Naslutili odlazak u Brazil (VIDEO)

preuzmi

Sjećate se zasigurno svi Top liste nadrealista koji su svojim humorističnim skečevima zabavljali sve nas u to vrijeme, te su prorekli, nagovijestili prije mnogo godina, dešavanja koja su se odigrala, a to je odlazak Papeta u Brazil.

Ono što je zanimljivo pored toga jeste da su predvidjeli odlazak naših reprezentativaca na Svjetsko prvnstvo i da će selektor reprezentacije Safet Sušić biti taj koji će odvesti reprezentaciju. 

“Ko je na tom spisku bog, ko će u finalu dati gol? Pape, Pape, Pape Sušić”, pjevali su  poznati Nadrealisti u skeču, pripremajući se za Mundijal u Italiji 1990. godine, na kojem je reprezentacija Jugoslavije učestvovala sa Ivicom Osimom na čelu. 

Ono što se zaista obistinilo i to upravo da će čuveni Pape odvesti naše sjajne momke u Brazil, gdje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu. 

Čuvena i legendardna Top lista nadrealista na malim ekranima bila je prikazivana prije više od 30 godina, a i dan danas postoje ljudi, omladina i osobe koje prepričavaju skečeve iz ovog serijala.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS