NAGRADNA IGRA: 072info & “Biss-Tours” vam poklanjaju putovanje u Opatiju na Festival kafe!

Nakon izuzetno uspješnih do sada realiziranih nagradnih igara, portal 072info odlučio je svoje vjerne čitatelje, u saradnji sa našim poslovnim partnerom Travel agency BISS – T O U R S, koji je sponzor i inicijator nagradne igre, nagraditi naše čitatelje putovanjem u Opatiju i to na Festival kafe 6. i 7. aprila!

Učestvujte u nagradnoj igri i posjetite Festival kafe u srcu Opatije. Svi ljubitelji ovog čarobnog napitka mogu probati kafu najkvalitetnijih proizvođača. Za najistančanije ljubitelje kafe poseban doživljaj predstavljaju kafe koje se mogu samo u Opatiji probati i nigdje drugo u svijetu. Na Festivalu možete isprobati i pomno pripremljene slastice kojima je glavni sastojak kafa.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da ste lajkali Facebook stranicu 072info, kao i FB stranicu Travel agency BISS – T O U R S.

Da podijelite i lajkate fotografiju koju smo objavili na našoj Facebook stranici, te u komentaru označite osobu s kojom biste putovali u Opatiju.

Ime dobitnika putovanja za dvoje objavit ćemo 5. aprila na našoj Facebook stranici. Učestvujte u nagradnoj igri klikom OVDJE.

NAPOMENA: U nagradnoj igri mogu učestvovati isključivo članovi FB stranice 072info i Biss-Tours-a!

Svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Opatija – Festival kafe

1. DAN: 06.04.2018.
Polazak iz Sarajeva u 22:30. Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Žepču, Maglaju, Doboju. Noćna vožnja uz pauze po potrebi grupe.

2.DAN: 07.04.2018.
Dolazak u Opatiju u ranim jutarnjim satima. Kraće upoznavanje sa znamenitostima Opatije (Hrvatska ulica slavnih, Djevojka s galebom…) Posjeta Festivalu kafe i slobodno vrijeme u Opatiji koja je poznata kao „Dama Mediterana“ ili „Hrvatski Monte Carlo“… Vožnja prema Rijeci. Šetnja i upoznavanje sa najznačajnijim znamenitostima Rijeke. U poslijepodnevnim satima (oko 15:00) polazak prema shopping centru Arena (najmoderniji trgovačko-zabavni centar Zagreb). Polazak iz Zagreba planiran je u 19:00. Dolazak na odredište je u kasnim večernjim satima.

-Potrebna dokumentacija:
*Biometrijski pasoš
Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE