NAGRADNA IGRA: ‘ChocoLadia’ i 072info vas nagrađuju

NAGRADNA IGRA: ‘ChocoLadia’ i 072info vas nagrađuju

ChocoLadiaZenica

Početkom 2012. godine Zeničanima je dostupna specijalizirana prodavnica čokoladnih proizvoda ‘ChocoLadia’, a koja je smještena u Shopping centru Džananović.

ChocoLadia je brend proizašao iz porodičnog obrta sa višegodišnjim iskustvom i tradicijom koja seže od 1964 godine, Caffe slastičarne ‘Evropa’, a koji u svojoj ponudi nudi veliki broj čokoladnih proizvoda, delikatesa ali i drugih slatkih proizvoda koji su neizostavni u društvu. Ovi jedinstveni čokoladni proizvodi prave se ručno, uz postojeće kalupe i tehniku a iza kojih u konačnom stoje specijalni recepti po standardima EU država. 

Ova specijalizirana prodavnica čokoladnih proizvoda do sada je privukla pažnju velikog broja građana koji bivaju oduševljeni kako izgledom tako i okusom, a pristupačnost cijena ih dodatno motiviše da se svakodnevno vraćaju po nove proizvode. 

NAGRADNA IGRA

Kako su navikli naši stalni čitatelji, povodom mjeseca Ramazana, svakodnevno nagrađujemo naše čitatelje i Facebook članove kako iftarima, tako i slatkim paketima raznih firmi koje su prepoznale naše vrijednosti. Tako u saradnju sa našim partnerom ‘ChocoLadia’ nagrađujemo najsretnije Facebook članve naše stranice sa paketom koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sve što je neophodno uraditi kako biste sudjelovali u nagradnoj igri jeste pratiti našu Facebook stranicu, a gdje vas uskoro očekuju detalji u vezi sa nagradnom igrom.

U nastavku vas prepuštamo fotografijama koje vam donose samo dio proizvoda koje možete potražiti u specijaliziranoj prodavnici čokoladnih proizvoda, a koja se nalazi u Shopping centru Džananović.

 [nggallery id=5]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS