NAGRADNA IGRA: Osvoji poklon paket našeg partnera Slatki shop Zenica

NAGRADNA IGRA: Osvoji poklon paket našeg partnera Slatki shop Zenica

slatki shop d.o.o. ZenicaNaši stalni čitatelji upoznati su da u saradnji sa zeničkim firmama dodjeljujemo prigodne poklone našim čitateljima i Facebook članovima, a sve to povodom nastupajućeg mjeseca posta. Tako ćemo vas u mjesecu Ramazanu sedmično nagrađivati poklon paketom tradicionalne pekare 'Ekmek', a do sada ste mogli uživati u slatkom paketu Domaćih kolača 'Buenoo', dok je u toku nagradna igra Restorana 'Fontana' u saradnji sa kojima vam dodjeljujemo iftar za dvije osobe. Nova slatka nagrada za sve naše čitatelje ovaj put dodijelit će se zahvaljujući firmi Slatki shop d.o.o. Zenica.

Ova zenička firma osnovana je 2009. godine i bavi se proizvodnjom kolača, svadbenih, dječijih i svih drugih torti za svaku priliku. Nalaze se u Radakovu, na adresi Dr. Ćire Truhelke 10d u suterenskom prostor ispod ambulante. Slatki shop d.o.o. Zenica svoje proizovde plasira u Sarajevo, Zavidoviće i druge bh. gradove, a svoje sitne suhe kolače distribuišu u Mercator, Bingo, Fis i druge veće firme.

Portal 072info u saradnji sa Slatkim shopom d.o.o. Zenica nagrađuje naše čitatelje slatkim paketom, a sve što je neophodno uraditi kako biste učestvovali u nagradnoj igri jeste da ste član naše Facebook stranice gdje ćete saznati više detalja. Svim učesnicima želimo puno sreće, a ne zaboravite kako smo za vas pripremili još niz zanimljivh nagrada, budući da znamo cijeniti povjerenje koje ste nam ukazali. 

U nastavku uživajte u dosadašnjim izradama tori po narudžbi Slatkog shopa d.o.o. Zenica.

[nggallery id=2]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS