NAGRADNA IGRA: Osvoji ulaznicu za koncertni spektakl Harisa Džinovića na Ribici

HarisDzinovicNAGRADNAIGRA copy

Legenda narodne muzike Haris Džinović koji je otpjevao najpoznatije pjesme koje su i dan danas nezaobilazne na nastupima svih estradnih pjevača predstavit će se bosanskohercegovačkoj javnosti u julu mjesecu.

Naime, nakon što su Topalko i Rada Manojlović oduševili sve posjetioce Vodenog parka 'Ribica', te nakon što će se BIHIBICA PARTY 22. juna također uspješno realizovati, Ribica svojim posjetiocima organizuje pravi muzički spektakl.

Popularni Haris Džinović priredit će pravu muzičku ludnicu i spektakl svojim koncertom koji će se održati 04. jula sa početkom u 21.00 sat. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10,00 KM, a na dan koncerta cijena iznosi 15,00 KM. Vidimo se na Ribici!

Ulaznice po cijeni od 10 KM (u pretprodaji) i 15 KM (na dan koncerta) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Vitez: 
-Pivnica kod Crnog Mačka
-Etno selo Čardaci (recepcija)
-Shopping Center GMS

Busovača:
-Kino Theatre

Novi Travnik:
-Caffe Nikolino

Travnik:
-VTA – turistička agencija

Zenica:
-Multiplex Ekran

Svi zainteresirani za VIP ulaznice mogu se javiti u inbox Vodenog parka Ribica.

NAGRADNA IGRA – OSVOJI ULAZNICU ZA KONCERTNI SPEKTAKL HARISA DŽINOVIĆA NA RIBICI!!!

Portal 072info u saradnji sa Vodenim parkom 'Ribica' u Vitezu nagrađuje svoje čitatelje sa deset ulaznica za veliki koncertni spektakl koji je pred nama. Sve što je neophodno uraditi jeste biti član naše Facebook stranice, te podijeliti fotografiju (plakat) za koncert Harisa Džinovića na kojem se nalazi natpis NAGRADNA IGRA a koju smo objavili na našoj Facebook stranici. Fotografiju možete pronaći klikom OVDJE. Svim učesnicima želimo puno sreće, a imena sretnih dobitnika objavit ćemo na našoj Facebook stranici u srijedu (03.07.), tačno u 23.00 sata. Sretno.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE