NAGRADNA IGRA: Osvoji ulaznicu za live svirku Miligrama u Diskoteci ‘Ara’ 19.10.

DiskotekaAraKakanjMiligramNagradnaIgra

Trenutno najpopularniji bend ‘Miligram’ nastupit će u subotu 19. oktobra u popularnoj Diskoteci ‘Ara’ u Kaknju. Ono što će očekivati mnogobrojne posjetioce ‘Are’ jeste vrhunska atmosfera i originalna svirka popularnog bena koji je ‘zarazio’ cijeli Balkan.

Veliki hitovi poput ‘Sviraj brate’, ‘Lege, lege’, ‘Ništa’ i niz drugih pjesama definitivno će učiniti ovaj događaj spektakularnim, a budući da je riječ o spoju diskoteke broj jedan u Kaknju i trenutno najaktuelnije grupe ne treba previše polemisati o ishodu događaja. Nezaboravan provod, brojna iznenađenja i Miligramova muzička groznica okarakterisat će 19. oktobar i vaš dolazak u Diskoteku ‘Ara’ Kakanj.

NAGRADNA IGRA

Portal 072info u saradnji sa Diskotekom ‘Ara’ u Kaknju nagrađuje svoje čitatelje i Facebook članove sa DESET ulaznica za veliki muzički događaj i nastup grupe Miligram. U nagradnoj igri mogu učestvovati isključivo Facebook članovi portala 072info koji izvrše podjelu/razmjenu fotografije na svoj Facebook zid/profil. Imena sretnih dobitnika objavit ćemo 17.10. u 23.00 sata na našoj Facebook stranici. Svim učesnicima želimo mnogo sreće… Klikni OVDJE i podijeli fotografiju.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE