Portal 072info

Najbolja TV novogodišnja žurka u programu OBN TV

Snimanje Grandovog narodnog veselja je završeno a to je garancija za najveseliju novogodišnju zabavu pored malih ekrana.  Zato budite uz OBN TV 31.12. i dočekajte 2016 god..sa najvećim zvjezdama sa estrade.

OBN TV će sigurno i u 2016. godinu ući kao najgledanija televizija s obzirom na činjenicu da su Grandove emisije najgledaniji tv sadržaji u Bosni i Hercegovini. Novogodišnji program OBN TV bit će rezervisan za Grandovo narodno veselje koje će na jednom mjestu okupiti preko 150 pjevača i trajaće nevjerovatnih devet sati a na programu OBN TV će biti emitovan u četvrtak 31. decembra od 21 sat. Da bi se odužio gledaocima za povjerenje koje ukazuju OBN TV i Grand produkciji, Saša Popović ništa neće prepustiti slučaju. Poznat kao surovi profesionalac, koji ne podnosi neodgovornost, mjesecima unaprijed pripremao je novogodišnju zabavu za gledaoce pored malih ekrana.  Cijeli program je snimljen prije par dana.

I ove godine pod njegovom dirigentskom palicom spletove starih dobrih kafanskih hitova, ali i izvornog narodnog melosa snimili su sve same legende folka: Predrag Živković Tozovac, Lepa Lukić, Šaban Šaulić, Enes Bbegović, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Goca Lazarević, Ana Bekuta, Lepa Brena, Radiša Urošević, Džej Ramadanovski, Ljuba Aličić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Goca Božinovska, Beki Bekić, Mira Škorić… Zvezde Granda i mnogi drugi pjevači i plesači garancija su da će zagrijati sve one koji se odluče da Novu 2015. godinu dočekaju u svojim domovima uz program OBN TV.

Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša, Snežana Đurišić i Ana Bekuta plijenile su u glamuroznim haljinama na visokim potpeticama, dok su muški pjevači kao i svake godine, bili u crnim odjelima i bijelim košuljama. Na sceni je takođe sve djelovalo savršeno. Od blještave scenografije i rasvete do nasmijanih igrača a  to ilustruju i fotografije koje imamo priliku pogledati.

Podijelite članak