Najbolji izbor cvijeća prve klase: U Zenici otvorena cvjećara “CITY BLOOM”

U Zenici je počela sa radom cvjećara “CITY BLOOM”, Floral Studio, u Sunčanoj dolini u neposrednoj blizini Kantonalne bolnice Zenica, koja predstavlja pravi ukras za ovaj dio grada, ali i nudi veliki izvor cvijeća prve klase.

Novootvorena cvjećara “City Bloom”, zahvaljujući širokom asortimanu cvijeća, moderno uređenom prostoru, svojim idejama, stručnim i ljubaznim osobljem, pomoći će svima kako u najljepšim tako i u najtužnijim trenucima života.

Cvijeće je simbol koji označava ljubav i sreću, ali i tugu, a cvjećara “City Bloom” je tu da istu podijeli s vama.

Iako nedavno otvorena, ova cvjećara za kratko vrijeme privukla je pažnju brojnih sugrađana, koji su prepoznali raznolikost cvijetnog aranžmana, ljubaznost osoblja, korisne savjete prilikom odabira cvijeća, ali i zbog prihvatljivih cijena.

Sa potpuno drugačijim konceptom cvjećare, Zenica je konačno dobila prostor u kojem ćete istinski uživati dok birate poklon za nju ili njega.

Cvjećarske usluge, uvijek svježe cvijeće, najljepše aranžirani buketi, aranžamani za slavlja, svadbe, vrtne i dekoracije za dom, samo su neke od ponuda cvjećare “City Bloom”.

Valja istaći da vrše i dostavu cvijeća, a za više informacija možete ih posjetiti lično u Sunčanoj dolini, na adresi Crkvice na broju 52, ili kontaktirati na broj 061 468 012.

Prethodni članakObilne kiše izazvale klizište u Bosni i Hercegovini
Sljedeći članakNajbolji posao u BiH: Državna institucija u kojoj se bukvalno ništa ne radi traži radnike