Najbrutalniji rat Maje i Dalile do sada: Pale teške riječi!

maja 750x380 1

Emisija ”Nominacije” je upravo počela, a voditelj Milan Milošević je upravo ušeto u Belu kuću i provjerio da li su Dejan i Dalila Dragojević zauzeli svoje pozicije, kao nominovani takmičari, između kojih će zadrugari birati koga šalju u izolaciju, a koga ostavljaju u kući. Voditelj je prvo dao riječ Maji Marinković:

– Mislim da ovakav odnos, da mi je neko rekao da će biti ovakakv odnos, ne bih mu vjerovala. Sada su kao stranci sve dok ne dođe do nekog konflikta. Vjerujem da im nije lako što su u situacijama u kakvim jesu. Imam suprotno mišljenje o njima kao ljudima. Mislim da je Dalila ispala loš čovjek prema Dejanu i mislim da ovo nije zaslužio. Mislim da nije davao povoda da ona bude ljubomorna. Za Dejana mislim da je intelginentan, a da sam ja na njegovom mjestu pomjerio bi se iz mjesta. Kada nekoga voliš ne možeš da budeš objektivan, jer on kada plače i radi neke stavri, ne može da ostane ravnodušan jer je emocija prisutna, a Đedović ga nekako vrati. Ja ti od srca želim da budeš sam dok ne prođe taj neki emotivni haos. O Dejanu imam zaista lijepo mišljenje, nemam šta ručno da kažem. Ja reagujem na budalaštine, a kamoli ovako. Što se tiče Dalile, ne mogu da kažem da imam lijepo mišljenje o njoj kao čovjeku, ali ako može da uradi nešto nekome sa kim je bila pet godina zajedno, ne može da bude dobra ni za druge. Ispala je nefer i nečovjek prema njemu. Konflikt između nje i mene je nastao zato što me je pominjala u lošem kontekstu, dok sam ja bila u spoljnom svijetu. Nisi ispala dobar čovjek prema njemu, lažno si se pokajala na radiju, to je moje mišljenje.Ostaviću Dejana, šaljem Dalilu – rekla je Maja.

– Ako se svađaš sa nekim i biješ, onda mrziš tu osobu. Ne pričam ja o tebi. Da li ako se pobiješ ili posvađaš sa nekim, je l’ to znači da ga ne voliš? – pitala je Dalila.
Ne ne znači, ja tebe neću vrijeđati – rekla je Maja.

– Ti si mene dosta puta izvrijeđala, iako sam se ja tebi izvinila za sve uvrede. Takođe, mislim, da ti situaciju sa svojim dečkom koristiš da mene ponižavaš. Mislim da ne treba da se raduješ tuđoj nesreći, jer ja tebe ne provociram, jer da te ja provociram, bio bi ti masakr svaki dan. Ja ne moram da ti tolerišem ni batine, ni bacanje stvari, a drugi moraju. Ja mislim da ti treba da rješavaš svoje probleme van mene, ja ti problem nisam. Zašto misliš da bi pored takve ribe, kako se predstavljaš, zamijenio sa debelom krmačom? – rekla je Dalila.

– Zato što on to nije radio zato što se zaljubio u bolju ribu ili tako nešto, nego zato što je labilnog karaktera i pada na lake djevojke, kao što si ti – rekla je Maja.
Hvala ti na tim riječima, a meni je dovoljno da vidim tvoju ljubav prema tvom dečku, kad si ti bila sa Čorbom. Ko god je otišao na tvoju ili njegovu stranu napravio je kardinalnu grešku. Ja te molim da više ne koristiš priliku da me vrijeđaš – rekla je Dalila.

-Ti si rekla da sam ja after djevojka. Meni je bitno šta je rečeno, a ne kada – rekla je Maja.
Ti nisi bila sa njim u vezi kada smo mi stupili u odnos. Ja ne znam šta ti hoćeš od mene – pitala je Dalila

– Da ne glumiš žrtvu. Ti žrtva ne možeš da budeš ni za deset života. Nikome pametnom i normalnom se ne može desiti isto što i tebe. Manipulator si ti za ovog dečka sa kojim si bila pet godina. Ti si odron – rekla je Maja.

– Nisi mi ciljna grupa, ni ti ni tvoj dečko. Ne plašim se tebe ni deset takvih da mi stanu. Ja ti nisam Filip da unakažena hodam, a da ti sklanjam ruke. Ja unakažena, unakažena i ti. Moja priroda ne može da se poredi sa tvojim vještakom – rekla je Dalila.

IZVORPink
Prethodni članakPotresna ispovijest supruga trudnice Nejre Hamzić koju je usmrtio vozač Audija: Nosila je curicu, planirali smo joj dati ime Džejla
Sljedeći članakAPSURDNO: Privredni sudija Ljevaković odredio pritvor Kasumoviću samo zbog sporog rada Tužilaštva?!