bozo vreco11 140916 750x500 2
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Božo Vrećo, pjevač sevdalinki poznat po svom ekscentričnom stilu, na društvenoj mreži Instagram, nedavno, iznenadio je sve pratioce objavom da mu majka Mila boluje od karcinoma.

Bosanskohercegovački umjetnik nema ni trunku sumnje da će ovaj period za njegovu porodicu imati pozitivan ishod. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


– Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i čitav dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije reči, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati… Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog “zlikovca” pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti srećnim – napisao je Božo na Instagramu tada.

Princ sevdaha se oglasio i danas, te otkrio da će njegova majka biti hospitalizovana u srijedu.


– Idemo u bolnicu u srijedu. Operacija će biti vjerovatno u četvrtak, al’ danas, htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki, i lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi. Rekao sam joj “Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače,znaš!” – jasna je poruka Boža Vreća u teškim trenucima za njegovu porodicu.

Espreso