Portal 072info

NAJGLEDANIJI TALK SHOW: Interesantne teme uz Dejana talk show

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najgledaniji talk show u BiH prema zvaničnim podacima agencije Nnielsen u BiH je DEJANA TALK SHOW, koji iz emisije u emisiju obara rekorde gledanosti. I ovoga vikenda u programu OBN TV imamo priliku pogledati interesantne teme o kojima se ne razgovara dovoljno u našoj zemlji i na neki način predstaavljaju tabu teme. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

U subotu 11.07.2015. u Dejana talk show govoriti ćemo nasilju nad ženama koje je prisutno u svim društvima, a razlike možemo naći u dominantnim oblicima nasilja, odnosu prema nasilju, kao i mehanizmima zaštite žena žrtava nasilja. Problemi s kojima se i danas suočavamo i dalje su vezani uz nizak broj prijava nasilja nad ženama. Razlozi neprijavljivanja su brojni. Podaci Ujedinjenih nacija govore da je 40 odsto žena u svijetu bar jednom bilo prebijeno, prisiljeno na seksualni odnos ili je doživjelo neki vid zlostavljanja, a nasilnik je najčešće bio muškarac iz bliskog okruženja. Dejana Rosuljaš ove subote od 17:25 h ugostiti će žene koje su bile žrtve porodičnog nasilja..

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Muško-ženski odnosi često su isprepletani intrigama koje uglavnom imaju veze sa trećim osobama. Smatra se da gotovo ne postoji osoba koja bar jednom u životu nije bila u ljubavnom trouglu. Upravo na ovu temu iz svog iskustva govore ove nedjelje 12.07.2015. Dejanini gosti: Suzana Mančić, Olja Bajrami, Ćemo, Ava Karabatić, Soraja i Mirza Selimović.

VRIJEME EMITOVANJA: SUBOTA (11.07.2015.) OD 17:25h I NEDJELJA (12.07.2015.) OD 17:30h

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME