Portal 072info

Najgore ideje za spoj

Možda se želite istaknuti u moru identičnih, dosadnih i jednoličnih spojeva, no ponekad je najbolje rješenje upravo ono najjednostavnije • Rođendan vašeg prijatelja

Padne li vam na pamet neka od ovih ideja, radije se odlučite za dobru staru večeru i piće…

Možda se želite istaknuti u moru identičnih, dosadnih i jednoličnih spojeva, no ponekad je najbolje rješenje upravo ono najjednostavnije. Kao na primjer kava u nekom mirnom bircu, piće u ruci i uživanje u parku ili šetnja gradom. Slažemo se da je lijepo istaknuti se u gomili, no istaknite se svojom osobnošću, a ne luckastim idejama za izlazak.

Večer poezije. Postoji vrijeme i mjesto za poeziju, kao i ljudi koji ju vole. No sastanak s osobom koju tek trebate upoznati definitivno nije situacija u kojoj je poezija dobrodošla.

Vaš amaterski komičarski nastup/rock koncert/štogod. Znači, osim što još uvijek nemate pojma što čovjek voli i što ga zabavlja, ostavljate si veliku šansu da se izblamirate pred nekim koga biste trebali fascinirati. A to je potpuno loša vibra za jedan spoj.

Rođendan vašeg prijatelja. Ili prijateljice. Uopće nije bitno. Vi ćete se osjećati kao doma, on neće znati što bi sa sobom. A u trenutku kada vi odete na wc, po piće ili se jednostavno upustite u razgovor s nekim od poznanika, on će se osjećati kao Pale sam na svijetu. Zapravo, još i gore!

Bilo koji i bilo kakav klub. Klub je u redu ako tražite one night stand. Iako nije niti onda jer nikada ne znate na što ćete naletjeti. Ali premračan i preglasan klub jedna je od najgorih opcija za upoznavanje nekoga.

Fast food. Ako vaš spoj uključuje i kino, i šetnju gradom, i piće u nekom bircu usput, onda je fast food super ideja. No to svakako ne želite da bude glavno mjesto izlaska na kojem ćete se zadržavati cijelu večer.

Kuća vaših roditelja. Može biti savršena i predivno uređena i najdivnija na svijetu, no razmislite koju poruku takvim odabirom šaljete. On će već vjerojatno početi zamišljati upoznavanje s vašim starcima, vjenčanje, djecu koja trče posvuda… i pobjeći glavom bez obzira!

Trgovački centar. Nemate 14 godina i druženja po shopping centrima su totalno bezveze. To je sve što ćemo reći.

Kampiranje. Hladno je. I vlažno je. I svako malo gubite signal. I definitivno je prerano da se povučete u nekakvu prahistorijsku osamu s frajerom kojeg ste tek upoznali.

Podijelite članak