Portal 072info

Najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu

Ako ste se ikada zapitali da li vam vaš partner odgovara prema horoskopu pročitajte u nastavku članka koje su to najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu.

Ovan se ne slaže sa blizancima, ribama i djevicom – ribe su za ovnove previše sentimentalne, ljubavna veza sa blizancima će često dovoditi do svađa, a djevice su previše komplikovane za ovnove.

Bik se ne slaže sa ovnom, strijelcem i blizancima – strijelac je za njih previše slobodan i nezavisan, blizanci su previše nemirni, a sa ovnovima će se slatno prepirati, jer su slične naravi.

Blizanci se ne slažu sa bikom, rakom i ribama – bik ne cijeni dovoljno blizance, jer su oni ambiciozni i vole izazove, rak im je previše stabilan i predvidljiv, a ribe ih guše na emotivnom polju.

Rak se ne slaže sa ovnom, blizancem i strijelcem – sa strijelcma će stalno biti u svađi zbog ljubomore i nesigurnosti, blizanci su im previše nestabilni, a ovnovi previše gledaju na sebe.

Lav se ne slaže sa blizancima, jarcem i ribama – blizanci su im previše izgubljeni u razmišljanju, ribe ih lako povrijede nenamjerno, a sa jarcem se neće slagati, jer im jarac neće oprostiti dominantnu ulogu.

Djevica se ne slaže sa vagom, ovnom i vodolijom – ovan se postavlja previše šefovski, vage nisu sposobne da razumiju kritičnost djevica, dok odnos sa vodolijom može biti prepun trzavica.

Vaga se ne slaže sa djevicom, škorpijom i rakom – djevice su im previše komplikovane, škorpije su previše pesimistične, a rakovi prema njihovom mišljenju imaju previše tradicionalna uvjerenja.

Škorpija se ne slaže sa ovnom, strijelcem i blizancima – sa ovnom mogu samo biti u stalnim svađama, blizanci će izazivati ljubomoru u njima, a sa strijelcem se osjećaju nesigurno.

Strijelci se ne slažu sa bikom, rakom i djevicom – bikovi su previše pasivni za njih, rakovi prema njihovom mišljenju nisu dovoljno spontani, dok ih djevce stalno kritikiju i tjeraju da se promijene.

Jarčevi se ne slažu sa ovnovima, blizancima i strijelcima – ovan misli da su previše nestrpljivi i lakovjerni, blizanci smatraju da nemaju dovoljno ideala, dok su strijelci potpuna suprotnost njima.

Vodolija se ne slaže sa bikom, rakom i djevicom – bikovi im ne mogu pružiti stabilnost, rakovi su im dosadni, a djevice žele da im uvedu red u život.

Ribe se ne slažu sa ovnom, lavom i blizancima – ovnovi su previše agresivni za ribe, blizanci nemaju dovoljno razumjevanja, dok lavovi žele da manipulišu sa njima.

Podijelite članak