Portal 072info

Najjače muško oružje: Pet trikova koji će naprosto rastopiti žensko srce

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako je muškarac dobar prema ženi, ona će mu to višestruko vratiti, a uz ove savjete lahko joj se zavući pod kožu – jer sve žene vole pažnju i povjeravanje.

1. “Tako si slatka ujutro” Ne postoji kompliment koji će žene cijeniti više od ovog. Takva izjava označava da ju njezin partner doživljava onakvom kakva je, bez šminke i ušminkane odjeće, a i dalje mu je najljepša na svijetu. To jača samopouzdanje i govori da je doista lijepa svom odabraniku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

3. Otiđite s njom u šoping Ako vam trebaju nove majice, hlače ili TV, povedite svoju izabranicu sa sobom u šoping. Time ćete joj omogućiti da vam pomogne svojim ukusom, ali mu i udovoljiti, što će ona znati cijeniti. Naposljetku, žene će vam bolje reći što vam pristaje.

4. Ponudite joj besplatnu masažu Rijetko ko ne voli masažu, osobito ako je ona besplatna. Vidite li da je vaša partnerica iscrpljena i dobro bi joj došlo opuštanje, uzmite kremu i recite da ste joj na raspolaganju. To je brižna gesta koju će ona znati cijeniti i pokazuje da vam je doista stalo do toga kako se ona osjeća. Nakon nje, velike su šanse da odjeću neće ponovno oblačiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. Ispričajte zgode iz djetinjstva Žene vole znati što je više moguće toga o ljudima s kojima su bliske, a to svakako uključuje partnera. Ispričajte joj kakvi ste bili kad ste bili mali, kako su vas zafrkavali zbog naočala, hvalite se iskustvom iz vojske ili sramotite s onim sa maturalca – takve vas priče provjereno zbližavaju i unose dozu humora.

7. Dodirujte je Učestalo dodirivanje prvi je i značajan pokazatelj da vam se neko sviđa. To se ne smije zaboraviti nakon što uđete u vezu, jer upravo mali, neseksualni dodiri pomažu održati osjećaj fizičke bliskosto, pa samim time utiču i na osjećaj međusobne želje te seksualni život. Osim toga, njoj će biti drago da ne možete držati ruke podalje od nje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME