Najljepše ljubavne kombinacije: Evo kako se slažu krvne grupe

Da je na osnovu analize krvne grupe moguće napraviti dosta pouzdan psihološki profil osobe, odavno je poznato u zemljama Istoka. Japanci čak u svakodnevnom životu primenjuju metodu analize krvnih grupa – ketsuekigata. Većina ljudi tamo je koristi kada bira prijatelje, partnere i životne saputnike.

0 KRVNA GRUPA

Žena nulte krvne grupe od svog muškarca očekuje sreću, zadovoljstvo i nježnost. Ona osjeća jaku želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge, vladaju iz pozadine i često učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju drugarski, a lične ambicije ostvaruju preko supruga i djece.

Muškarci nulte krvne grupe su veoma zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrženi porodici, ali u okviru nje opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji svakodnevice.

A KRVNA GRUPA

I žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti povrijeđeni.

Žena krvne grupe A je dobra majka, koja podržava svoju djecu, ali i mnogo zahtjeva od njih.

Copy

Muškarci krvne grupe A često «na prvu loptu» nisu toliko interesantni ženskom polu, njihove vrijednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Međutim, najveći kvalitet ovih muškaraca je što su potpuno posvećeni prodici. Kada je zasnuju, u nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da ističu kvalitete i sposobnosti svoje žene.

B KRVNA GRUPA

Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju stalnu pažnju svog izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo, pa se stoga teže odlučuju za brak. Inače su vrlo posvećene porodici.

Muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifičan način. Onoj koju odaberu, doneće sve pred noge, kao kraljici. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja u emotivnom odnosu. Skloni su melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom.

AB KRVNA GRUPA

Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha. Međutim, uživaju u ljubavi samo dok im oni dozvole da ostanu mistične. Kao majke su prilagodljive djeci, blage su i nisu zahtevne. Uspješno nalaze mjeru koliko mogu da budu drugari svojim potomcima.

Kada je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali se udvaraju suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac da pomiri dvije strane svoje prirode, uglavnom zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik grupe A, i obrnuto.

Najljepše ljubavne kombinacije krvnih grupa

Žena A + Muškarac strasti: Najstrastveniju vezu žena krvne grupe A može da ostvari sa muškarcem krvne grupe 0. Ovo je odlična biološka kombinacija, jer se iz ovog braka rađa mnogo djece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.

Žena 0 + Muškarac zaljubljeni: Brakovi muškaraca AB i žena 0 su među najljepšim brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima prilikom istraživanja. To su uglavnom romantični brakovi, odnosno kvalitetne veze sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + Muškarac i primanje: Pažnju muškarca krvne grupe B će uvijek prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je, možda, najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično dopunjuju – pošto je A neko ko neguje, a B ima potrebu da bude negovan.

Prethodni članakVREMENSKA PROGNOZA: Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost
Sljedeći članakDNEVNI HOROSKOP 26.08.2014