Portal 072info

Najluđe ispovjesti o prevarama prije vjenčanja

Otkako su se na internetu proširili sajtovi na kojima korisnici ostavljaju anonimne ispovjesti, zaista se može povjerovati kako se najluđi scenariji odvijaju u životu, a ne na filmskom platnu. Stranice poput Redita, srpskih Ispovesti ili “Whisperera” uvode nas u avanture običnih ljudi koje nisu nimalo svakidašnje.

“Whisperer” je ovaj put bio platforma za ispovjesti muškaraca koji su bili u krevetu sa mladenkama koje su veče prije vjenčanja varale vjerenike. Ne, ne događa se samo u filmovima i pjesmama.

Prijatelj jednog mladoženje priznao je da mu je zaveo mladu veče prije svečane večere koja je kod Amerikanaca tradicionalna prije dana vjenčanja. “Sve vrijeme sam se pitao treba li da mu to kažem”, napisao je “prijatelj” na Whisperu anonimno.

Jedan kum je takođe priznao seks s mladom i to samo veče prije vjenčanja. “Ništa mu nisam rekao, vjenčali su se kao da je sve u najboljem redu.”

Neke od bizarnijih ispovjesti uključivale su seks i s mladom i mladoženjom.

“Imao sam trojku s mladom i mladoženjom, tri dana prije svadbe”, napisao je jedan anonimus na Whisperu.

Ispovjesti na sajtu dobile su prizvuk meksičkih sapunica, kada je jedan korisnik priznao da je došao na vjenčanje i shvatio da je spavao i s mladom i s mladoženjom. Naravno, ne istovremeno.

Čitavu priču začinila je jedna novopečena mlada koja je priznala da je imala seks sa svojim vjenčanim kumom. U vjenčanici.

b92.net

Podijelite članak

Počitajte još

SALON VJENČANICA DALIA Veliki izbor najnovijih dizajnerskih ostvarenja! (FOTO)

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box