Portal 072info

Najluđe stvari zbog kojih nemate redovan seks, a niste toga ni svjesni

Prestanite da okrivljujete poziciju meseca, horoskop ili pak nešto drugo. Ovo su stvari koje ubijaju seksualne vibracije u sobi, a nikad ne biste rekli…

Ovo su stvari koje bi trebalo da promjenite kako biste ponovo uživali u čarima seksa:

Telefon

Ukoliko ste obuzeti vašim telefonom, onda je jasno zašto nemate seksualni život. Ne posvećujete se partneru i ne pridajete mu značaj i pažnju. Sve što treba jeste da odložite odgovaranje na poruke i mejlove poslije.

TV

Volite da gledate TV sa partnerom, ali se uvijek uspavate nakon kratkog vremena. Istraživanja govore da parovi koji nemaju TV u sobi imaju više seksa. Isključite vaše ekrane i uživajte u čaroliji koja slijedi.

Prljava posteljina

Možda zvuči suludo, ali u istraživanjima se navodi da i prljava posteljina može uticati na loš seksualni život. Jedan od partnera ne može da se opusti jer stalno misli na bakterije i seksi atmosfere jednostavno nema. Zato, perite posteljinu redovno.

Boja zidova

U istraživanju u kojem je učestvovalo više od 2000 ljudi navodi se da je soba sa sivim zidovima najveći ubica seksa, da parovi koji borave u takvoj sobi gotovo i da nemaju seks. S druge strane, sobe koje su okrečene ljubičastim nijansama su najbolje za seksualni život.

Pokloni od bivših

Ukoliko u sobi imate poklon od bivšeg partnera, a ležite u krevetu sa novim, postoji velika vjerovatnoća da nećete imati seks. Podsvjest vas drži u prošlosti, tako i ne možete da se opustite i otvorite za nova iskustva.

Različiti mirisi

Mirisi koji vladaju u prostoriji isto utiču na to da li ćete imati seks. Prenaglašeni mirisi, bili oni prijatni ili neprijatni, sabotiraju seksualni život, zato prije seksa dobro provjetrite prostoriju.

Različiti predmeti

Zamislite da vodite ljubav i odjednom ugledate sliku njegove mame na polici? Ne samo da će to ubiti strast koju ste do tog trenutka imali, nego ćete i dobro da razmislite da li ćete sljedeći put da dolazite kod njega. Zato morate voditi računa o predmetima koji se nalaze u vašoj sobi.

Fluorescentno svjetlo

Ovo je najgora vsrta osvjetljenja za sve. Zamjenite ga neutralnim, ali je dobro i da pitate partnera šta on preferira i pronađete zlatnu sredinu.

b92

Podijelite članak