20210624194325 668302
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 28, 2021 @ 0:40
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Ako vas je ikad nakon prekida ljubavne veze mučio banalni razlog zbog kojeg ste nekog ostavili, možda će vas utješiti grupa ljudi koja je nedavno onlajn podijelila najluđe razloge za prekid ljubavnih veza.

Jedna cura tako piše da je ostavila dečka jer je previše puta pao na testu vožnje, a muškarac se prisjeća kako je s jednom djevojkom prekinuo jer se – smijala njegovom Hotmail računu!

Tatjana, terapeutkinja za seks

S jednim sam dečkom prekinula jer je bio opsjednut kečapom, piše ona.

“Stavljao je kečap doslovno na sve, a ako bismo jeli vani, a restoran nije imao kečap, on bi pobjesnio”, napisala je seks terapeutkinja koja je, kaže, “pukla kad je na večeri s njenim roditeljima kečapom prelio – pečenu jahnjetinu”.

Evan, autor

“Jednom se djevojci nisam pojavio na drugom sastanku jer joj je na prvom izlasku bilo jako smiješno što još uvijek imam račun na Hotmailu”, ispričao je muškarac.

“o je spomenula barem pet puta i nisam mogao preko toga preći”, kaže.

Džuli, PR službenica

“Otputovala sam na odmor s tadašnjim dečkom, a dan prije povratka kući on je svoj mokri ručnik bacio u ugao hotelske sobe”, prisjetila se.

Ona je svoj, kaže, lijepo objesila da se do jutra osuši i da ga može spakovati, a kad je on ujutro vidio kako ga slaže u torbu, napao ju je jer ga nije upozorila da i on svoj ostavi da se suši…

“Let kući bio je grozan; nismo uopšte razgovarali, a prekinula sam s njim čim smo sletjeli”, kaže djevojka i dodaje da mu ona “nije ni mama ni spremačica”.

Natali, PR savjetnica

“Prekinula sam s tipom zbog preglasnog disanja u snu”, kaže ona i dodaje da veza nije baš dugo trajala, jer “kad jednom čujete tako glasno disanje, odmah shvatite da to nećete moći dugo slušati”.

Virdžinija, urednica

“Jednog tipa sam ostavila jer je ispod košulja i majica nosio potkošulju bez rukava, što me je podsjetilo na moje bratiće u 90-ima koji su, doduše, kad su to nosili, bili još djeca i mame su ih oblačile”, rekla je.

Sem, novinarka

“Ostavila sam dečka nakon što je trinaesti put pao vozački ispit (da se bar šalim!)”, ispričala je djevojka.

Navodno je, kaže, položio dio testa, prvu pomoć i saobraćajne propise, ali to njoj ipak nije bilo dovoljno, prenosi “Metro”.

LIDER