873x400 18
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
NER FIT

Rađa Naingolan (Radja Nainggolan) nije ni uspio da odigra utakmicu za svoj novi klub, Antverpen, a već je završio iza rešetaka.

FIXGEHALT

Belgijski veznjak je vozio u alkoholisanom stanju i tako sebi potpisao kaznu. Nije prošlo ni sedam dana kako je promovisan, Naingolan je uhapšen jer je ulicama Anvrepena vozio pod dejstvom alkohola.

Prethodno je prekoračio brzinu, da bi policijski inspektori utvrdili da u njegovoj krvi ima i alkohola zbog čega je priveden i oduzeta mu je vozačka dozvola na 15 dana, potvrdilo je tužilaštvo u Antverpenu.

Nema sumnje da je potez Najngolana razočarao čelnike kluba koji su vjerovali da će on poslužiti kao mentor mlađima. Ipak, priliku za iskupljenje će imati već u četvrtak kada njegov tim igra revanš meč plej-ofa Evropa lige protiv Omonije. Belgijski tim juri zaostatak od 4:2 iz prvog susreta.

LIDER

Naingolan je došao iz Italije gde je igrao tokom čitave svoje seniorske karijere, tako da mu je Antverpen prvi angažman u domovini. Prethodno je igrao za Piacenzu, Kaljari, Romu i Inter.