Najtetoviranija Britanka ostala bez mjesta na tijelu pa tetovira i čelo

8 115

Žena koju su prozvali najtetoviranijom u Velikoj Britaniji počela je tetovirati lice nakon što je ostala bez prostora za tintu na ostatku tijela, The Lad Bible.

Beki Holt (Becky) čitavo tijelo je prekrila tetovažama, a prazni su joj jedino dlanovi i tabani. Dizajnerica enterijera kaže kako se navukla na tetovaže još početkom 2000-ih kad je imala 15 godina.

– Tada sam tetovirala sam ime svog bivšeg na međunožju. Definitivno sam odrasla i zažalila zbog toga, pa sam ga prekrila lobanjama – rekla je.

Beki procjenjuje da su njene tetovaže vrijedne oko 35 hiljada funti, iako navodi da je neke dobila besplatno. Omiljena joj je, kaže, tetovaža stihova Dejvida Bouvija (David Bowie) na čelu, prenosi The Lad Bible.

Ona je gostovala u britanskom šou “This Morning Today”, a voditelj Filip Skofild (Phillip Schofield) pitao ju je kako je došla do prve tetovaže na licu.

– Ostala sam bez prostora i željela sam više – rekla je.

Dodala je kako nikad neće tetovirati ruke, vrat ili lice, no kad je ostala bez mjesta predomislila se. Kaže i kako nema šanse da pobroji sve tetovaže koje ima, a neke su i na intimnim mjestima.

Beki je popularna i na Instagramu gdje je prati više od 10 hiljada judi. Prije mjesec dana rodila je i kćerkicu Auroru-Forrest te kaže kako će tetovirati njeno ime čim se otvore saloni za tetoviranje.

Avaz

Prethodni članakEU uvodi “tamno crvenu zonu” na COVID-19 mapi, brža donacija vakcina Balkanu
Sljedeći članakNačelnik stanice Matko seksualno uznemiravao mlade policajke