Portal 072info

Najveće mane horoskopskih znakova kojima uništavaju vezu

Provjerite koje osobine svakog horoskopskog znaka kvare njihovu ljubavnu vezu.

Ovan

Zahtjevni ste i teško vam pada da se prilagodite potrebama partnera. Zaljubljujete se na prvi pogled, a da osobu koja vam se svidjela, takoreći, niste ni upoznali. Međutim, u momentu se ohladite ako partner ne opravda sliku koju ste stvorili o njemu u svojoj glavi. Često vam nedostaje stila, ljubomorni ste i posesivni, a u nekim situacijama znate da budete i grubi. Lako se uvrijedite i u bijesu možete svašta da kažete. U vezi imate želju da dominirate, a u sukobima ste najčešće pristrasni i subjektivni, piše Fokus.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bik

Dok se vi odlučite, prava prilika vam obično umakne. Rijetko sami preduzimate prve korake, a o svojim osjećanjima ne volite da pričate. U zajednici ste uglavnom pobornik patrijarhalnih odnosa, posesivni ste i tvrdoglavi, a od partnera zahtijevate potpunu posvećenost i predanost. Rođeni ste hedonista pa vam i ljubav često ide kroz želudac. Ako ste muškarac, partnerka pored vas nema posebno zanimljiv društveni život, jer je vama najdraži provod ležanje ispred TV-a ili primanje rodbine i prijatelja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Često pokazujete i svoje drugo lice pa znate da budete hladni, a vjernost vam brzo dosadi. Volite flertove i eksperimente svih vrsta i uživate u paralelnim vezama. Ali, zato od svog partnera, uglavnom, očekujete da vas zabavlja i uvijek toleriše vaše nagle promjene raspoloženja. Privlače vas neosvojive tvrđave, ali ipak se ne može reći da ste u stanju da osjetite duboku strast i odanost. Riječi su vam često važnije od djela, umijete da budete narcisoidni, i da se i ne razmišljajući, poigravate sa tuđim osjećanjima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak

Puni ste predrasuda, zatvoreni u svom oklopu u kome patite zbog usamljenosti i neshvaćenosti. Previše ste romantični i skloni idealizovanju, pa od partnera često očekujete nemoguće. A, on je stalno u strahu da vas ne povrijedi riječju ili postupkom. Tražite nekog ko će da brine o vama pa vaša veza može da liči na odnos majke i djeteta, posebno ako ste muškarac. Ako ste dama, posesivni ste i komplikovani, a pod maskom žrtvovanja, partnera na sve načine pokušavate da vežete za sebe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Padate na atraktivni izgled i visok materijalni status partnera. Smatrate da ste neodoljivi ali potajno se ipak plašite podsmijeha i odbijanja. Sujetni ste, egocentrični, volite da budete u centru pažnje zbog čega često djelujete hvalisavo. Tradicionalista ste, volite da dominirate u vezi, pa od partnera očekujete da vam se povinuje i prilagođava. Teško priznajete svoje greške i partner stalno treba da hrani vaš ego uvjeravajući vas da ste najbolji, iako vas, u stvari, laskanjem često navede da popustite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica

Zamjeraju vam na hladnoći i distanciranosti, a važite za “ledenu kraljicu” kojoj teško polazi za rukom da pronađe pravo ljubavno zadovoljstvo i pravog ljubavnog partnera. Kritičarski ste nastrojeni i skloni idealizovanju onih koji vam se dopadaju, zbog čega vaše veze često pucaju. zato se dešava da većina predstavnika ovog znaka, prije nego što se ‘usidri’ kraj jedne osobe, ima veći broj emotivnih promašaja. Malo više neformalnosti i tolerancije, a manje pedantnosti, koristilo bi vašim osjetljivim nervima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Ljubav, izvorna motivacija i suština vašeg života, istovremeno predstavlja i vaš pakao. Jer, teško vam pada da se ustalite kraj jedne osobe, da duže vrijeme osjećate isto, zbog čega u svojoj glavi sve vrijeme kao da živite dvostruki život, a povremeno se upustite i u neku avanturicu kako biste nahranili svoju maštu. Nesigurni ste i lako vas je pokolebati. Ako ste dama, nepopravljiva ste koketa, volite da flertujete, ali vam je potrebno više vremena da napravite prvi korak, ponovo zbog vaše neodlučnosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija

Kada vam nešto nije po volji, sumnjičavi ste pa znate da budete i agresivni prema partneru. Vama vladaju žestoke strasti, volite da dominirate, često vas izjeda ljubomora pa pravite scene. Seks vam služi da biste izrazili emocije koje ne znate da iskažete na drugi način. U mladosti ste podložniji porocima, samoživi ste, ne trpite prigovore, skloni ste naglim reakcijama, netolerantni i nemate previše razumijevanja za tuđe potrebe pa oni koji vas vole imaju osjećaj da im gušite ličnu slobodu, naročito ako ste žena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Ako nekoga zacrtate u viziji vaše buduće veze, u većini slučajeva to i ostvarite. Toliko ste uporni i naporni da ne prezate ni od čega. Ništa vas nije sramota, ne stidite se da trčite za objektom vaše želje, a ako je potreban i neki mali skandal, ni to nije problem, lako ćete ga izazvati. Problem je u tome što vi nekako cijelog života ostajete nezreli i ne znate da učite na sopstvenim greškama. U stanju ste da vrlo često povrijedite svog partnera, a onda se pravite kao da se ništa nije desilo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jarac

Iako djelujete hladno, rezervisano, strogo i kruto, u suštini, emocionalno ste jako ranjivi. Kada nekoga zavolite, radije ćete da bježite od njega, u slučaju da vas je nehotice nešto povrijedilo, nego da oprostite pa da opet strahujete od mogućnosti da još jednom osjetite taj nepodnošljivi, razdirući bol. Ako ste muškarac, početni romantični žar brzo mijenjate navikom, pa vas za partnerku ponekad više vezuju zajednički materijalni interesi nego ljubav.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Vi ste malo ‘teži’ slučaj. Iako ste vrlo tvrdoglavi i uporni, pred partnerom to uglavnom vješto prikrivate. U ljubavi vam odlično funkcioniše mašta i fantazija. Doduše, zadovoljni ste i sa malim i možete dugo da trpite određenu situaciju, što nije dobro za vas. Jer, vi ste možda jedini znak koji u ljubavi nanese sebi veći bol nego drugome zato što vas dugo, dugo ne napušta razmišljanje o bivšem partneru i zbog toga patite. Nemate dovoljno inicijative i kao da čekate da vam život servira partnera.

Riba

Kada se vi zaljubite, pa to je prava mala lična tragedija! Sve vas vrijeđa, sve lično doživljavate, osjetljivi ste, ali ruku na srce, znate i da trpite. Ljubav je za vas patnja kojoj nema kraja, ili isto takva iluzija. U suštini, vi ni ne želite da sagledate stvari u cjelini. Bojite se istine, naročito kada naslućujete da je bolna. Veliki ste idealista. U ljubavi, kao i u životu, samo zbog vaše indolentnosti previše često dopuštate da se stvari dešavaju mimo vaše volje, a da vi pritom ne pružate nimalo otpora.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME