Portal 072info

NAJVJENCANJE.COM: Predstavljen projekat Zeničanina Benjamina Hazića (FOTO)

Danas je zvanično predstavljen jedinstven projekat mladog Zeničanina Benjamina Hazića, a koji je iz dugoogodišnjeg bavljenja fotografisanja vjenčanja pronašao idealno riješenje kako bi sve slatke muke oko najvažnijeg dana u životu učinio što jednostavnijim.

Naime, riječ je o projektu web portala Najvjencanje.com, a koje će svim budućim mladencima pružiti na jednom mjestu sve ono što je neophodno kako bi njihovo vjenčanje bilo potpuno i savršeno.

“Prije svega želim da se zahvalim svima koji su danas došli da prisustvuju svečanom predstavljanju projekta, a koji sam već duže vrijeme planirao realizovati. Osim prijatelja i predstavnika medija ovim putem želim se zahvaliti i svim ostalim privatnicima i poduzetnicima, odnosno firmama koji su prepoznali ozbiljnost ovog projekta i zajedno sa mnom čine dio projekta Najvjencanje.com.
Koncept samog projekta osmišljen je nakon dugogodišnjeg percipiranja mnogobrojnih mladenaca na čijim sam svadbama pristustvovao. Osluškujući njihove, da kažem, probleme, odlučio sam se krenuti u realizaciju ovog projekta. Ovaj web portal biće mjesto na kojem će svi oni koji planiraju zajednički život moći u najkraćem vremenskom roku po najpristupačnijim cijenama u zeničkoj regiji ugovoriti sve usluge oko vjenčanja. U toku ove konferencije pobliže će biti objašnjeno koje su to stvari koje će Najvjenčanje.com nuditi” – kazao je Benjamin Hazić, osnivač projekta:

Web portal Najvjenčanje.com sastoji se od deset firmi, odnosno usluga, a koje su neizostavan dio vjenčanja. Tako će za vaše najvjenčanje kada govorimo o uslugama fotografisanja na usluzi po veoma pristupačnim cijenama biti Benjamin Hazić, dok će za usluge snimanja vašeg vjenčanja na raspolaganju biti Suad Baručija. Za vaš savršen izgled i makeup na raspolaganju su vam usluge Frizersko-kozmetičkog salona Aysun, dok će salon vjenčanica Veo svojim jedinstvenim kreacijama vjenčanica ostaviti vas bez teksta. Pozivnice za vjenčanje po vašim uputama i željama uradit će vam Muta-print, bidermajer-kićenice kao i kompletan cvjetni aranžman nudi vam cvjećara Hena. Pristupačne cijene i veliki izbor burmi ponudit će vam zlatara Jašarević, a svečane torte za vaše najvjenčanje obezbjedit će vam Ze-tortionica. Jedinstven ambijent i dugogodišnja tradicija pansiona Fontane bit će savršeno mjesto na kojem ćete započeti zajednički život, a da je ovaj projekat vodio računa o najsitnijim detaljima pokazatelj je i ponuda za muzički dio večeri gdje vam na raspolaganju stoje popularni muzički dvojac Nero i Ado. Na samom kraju, a ništa manje bitniji, nalazi se i firma Sweet doo Zenica koji se bave maloprodajom i veleprodajom bezalkoholnog i alkoholnog pića.

“Hvala vam što ste izdvojili vaše vrijeme i došli na promociju projekta Najvjenčanje.com a koji će uvjereni smo biti od velike pomoći svima koji planiraju stati na ludi kamen. O svim aktuelnostima i ponudama redovno ćemo vas informisati na www.Najvjenčanje.com te na fb grupi Najvjenčanje” – zaključila je mlada Melisa Delić, kojoj je pripala čast da vodi ovu konferenciju.

[Galleries 532 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box