Nakon 12 dana braka mladić otkrio da je njegova supruga zapravo muškarac

Nakon 12 dana braka mladić otkrio da je njegova supruga zapravo muškarac

Mladić iz Indonezije, u medijima poznat samo po inicijalima AK (26), nedavno se našao u šokantnoj situaciji nakon što je otkrio da je njegova “supruga”, s kojom je bio tek 12 dana u braku, zapravo muškarac prerušen u ženu. Čim je otkrio pravi identitet svoje “supruge”, odmah je obavijestio vlasti.

Zbunjujuće iskušenje počelo je kada je AK, nakon što je na internetu upoznao svoju buduću partnericu, koja se naziva Adinda Kanza Azahra, odlučio prekinuti njihovu vezu. Očaran njenom ljepotom, AK je priznao da se preko ušiju zaljubio nakon njihova prvog susreta.

Uprkos Adindinoj navici skrivanja lica hidžabom, AK je smatrao da je njeno zagonetno ponašanje još privlačnije. Nakon toga, njih dvoje su se upustili u burnu romansu, koja je kulminirala diskretnom ceremonijom vjenčanja koju je vodio vjerski vođa sela Wangunjaya, AK-ova rodnog mjesta.

Pokušaj iznude

Međutim, čak i nakon što je sklopila brak, Adinda je ostala nedokučiva, izbjegavajući interakciju s AK-ovom obitelji i dosljedno odbijajući pokušaje da “ispune bračne dužnosti”.

Unutar AK-ove porodice pojavile su se sumnje, što je potaknulo istragu o Adindinoj prošlosti. Šokantno, otkriveno je da je Adindin otac bio itekako živ, a sama Adinda je zapravo bila muškarac poznat samo po inicijalima ESH.

Suočen s tim zapanjujućim otkrićem, ESH je priznao da je organizirao prijevaru u pokušaju da iznudi novac od AK. Vlasti su od tada optužile ESH, a prijeti mu zatvorska kazna do četiri godine.

Učinkovito prikrivanje identiteta

Komentirajući slučaj, policijski izvor otkrio je ESH-ov motiv, ističući počiniteljeve opetovane zahtjeve za novcem i AK-ovu poslušnost prema “supruzi”.

Bripka Ridwan Taufik, voditelj jedinice za kriminalističku istragu policije u Naringgulu, rasvijetlio je ESH-ovo uvjerljivo prerušavanje, ističući učinkovitost šminke u prikrivanju pravog identiteta.

Taufik je primijetio da je ESH-ov ženstveni izgled, uz nešto viši glas, pogodovao prevari, o čemu svjedoče i fotografije s vjenčanja.

Bizarna saga služi kao jasan podsjetnik na potencijalne rizike svojstvene internetskim odnosima i naglašava važnost opreza i budnosti u ljubavnim vezama.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE