Nakon 18 sati agonije polni organ nesretnika spasili vatrogasci

1 23
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nevjerojatan, bizaran slučaj oslobađanja penisa i testisa stisnutih prstenom u četvrtak na hitnom odjelu pulske bolnice završio je sretno.

Naime, nakon višesatne borbe s prstenom muškarčevu su muškost napokon oslobodili “okova”.

Kako neslužbeno saznaje 24sata.hr, muškarac srednjih godina s grčem na licu došao je u prostorije Hitne pomoći i objasnio kako trpi jake bolove.

Intervenirali pulski vatrogasci

U ovom nezabilježenom slučaju čak su intervenirali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu “ponos” i testise od priručne seksualne “naprave”, a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasio cijelu stvar.

Zbog zaštite pacijenta doctor nije htio govoriti o slučaju.

– Ne bih komentirao taj slučaj zbog zaštite pacijenta – kratko nam je kazao i zahvalio.

ČITAJ JOŠ:  Petrič: BiH je na prekretnici, Vučić je pokazao da prihvata Šmita kao visokog predstavnika

Ovu bizarnu situaciju potvrdio je i šef pulskih vatrogasaca Ivica Rojnić.

Rekao je da nije bilo nimalo smiješno i da je satima trajala borba za spas penisa nesretnog muškarca.

– Intervenirala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspjeli osloboditi muškarčevu muškost i istodobno ga oslobodili bolova koje je trpio satima – rekao je Rojnić.

Neslužbeno se saznaje da je taj prsten bio debeo oko dva centimetra, a je li povrijeđen muškarac u trenutku stavljanja prstena bio sam ili u društvu – nije poznato.

– Naše vatrogasce taj dan pozvala je Hitna pomoć. Nama to ne izaziva nikakvu veliku pompu jer se mi inače, osim svojim primarnim poslom, bavimo skidanjem raznih prstenja i sličnog budući da medicinski alati, zbog izrazito tvrdog materijala od kojeg su (kao primjerice ovaj) izrađeni, teško mogu skinuti takav prsten standardnom bolničkom opremom – kaže Rojnić.

ČITAJ JOŠ:  Velić: Oštro protestujem zbog nepomjeranja policijskog sata u FBiH! Nit’ kome možete otići na iftar, nit’ vam ko može doći!
Vatrogasce taj dan pozvala je Hitna pomoć
 • Vatrogasce taj dan pozvala je Hitna pomoć
 • Radili su priručnim alatima

  – Radili su priručnim alatima, a među njim je električna i kružna pila ili dremel, kojim se inače rade gravure. Taj alat podsjeća na zubarske bušilice, ali je ipak malo veći. Takvi alati prilagođeni su i za uporabu na prstima, ekstremitetima, pa tako i na tom vrlo osjetljivome mjestu, jer ima manju brzinu i manje se zagrijava. Uspješno su vatrogasci spomenutim alatom prerezali taj tvrdi prsten i oslobodili muškarčev “ponos”. Inače se njime uspješno skidaju razni predmeti od kovina, a istodobno postoji manja mogućnost od ozljede pri uporabi takvih alata – rekao je Rojnić.

  ČITAJ JOŠ:  Jedan od najbogatijih poduzetnika iz BiH ima novi biznis: Evo u šta sad ulaže

  S druge strane, dodao je, plemeniti materijali daju se skinuti nekakvim medicinskim kliještima ako su tanji, a ako je to čelik ili nešto tvrđe, onda na scenu stupaju vatrogasci. Kod takvih i sličnih slučajeva na teren izlaze dva vatrogasca. Ovaj su prsten pilili oko pola sata, a spašavanje su ipak odradili stručnjaci, vrhunski liječnici.

  – Mi smo svoj posao obavili u što kraćem roku, kao i uvijek, bez obzira na okolnosti – objasnio je na kraju šef vatrogasaca Rojnić.

  Neslužbeno se saznaje da je muškarac čak 18 sati trpio bolove i čekao, vjerojatno jer mu je bilo neugodno ići po stručnu pomoć. Kad je bol postao neizdrživ, otišao je po pomoć.

  GODISNJICA
  MARKETING