Screenshot 8 7
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Priča Crystal i Johna je dokaz da se nikad ne zna kako možete sresti srodnu dušu.

FIXGEHALT

Crystal Straus udala se za čovjeka koji je proglašen krivim i zatvoren zbog ubistva njenog brata, godinama nakon što mu je prvi put napisala da mu je oprostila dok je bio u zatvoru, prenosi magazin.novosti.rs.

Ponovo na slobodi

Sklopila je brak sa Johnom Tiedjenom (57) u svojoj kući, nakon što je ovog vikenda pušten na slobodu zbog ponovljenog suđenja u Ohiu. Tiedjen je iza rešetaka proveo 32 godine nakon što je proglašen krivim za ubistvo Briana McGaryja u junu 1989.

LIDER

Brian je bio Crystalin polubrat i Johnov najbolji drug. Njih dvojica su živjela zajedno kada je Brian imao 15 godina i bili su cimeri. Brian je pronađen mrtav sa ubodnim i prostrjelnim ranama u svojoj spavaćoj sobi u dobi od 18 godina. Međutim, nakon decenija iza rešetaka, John, koji tvrdi da je nevin, dobio je novo suđenje.

Pušten je uz kauciju, a njegovo ponovno suđenje zakazano je za ovaj mjesec nakon što je njegov pravni tim dostavio nove dokaze u vidu fotografija. Branilac Kimberly Kendal Coral rekla je: “Sudija je odlučio da su dokazi bili dostupni, ishod suđenja bio bi drugačiji.

Snimak ceremonije mladenaca postavljen je na Instagram profilu Johnove advokatice, koja im je ujedno bila i matičar. Crystal je izjavila: „Očigledno ga volim. Da ga ne volim, ne bih bila ovde sa njim. ” Tiedjen je za News5Cleveland rekao da voli Crystal “svim srcem”.

Tiedjen je zaprosio Crystal telefonom, u novogodišnjoj noći prošle godine, kada se par uplašio da nikada neće izaći iz zatvora.

“Nisam to uradio”

Do njihovog vjenčanja došlo je godinama nakon što je Crystal pisala Johnu, rekavši da mu je oprostila u pismu.

Rekao je: „Napisao sam joj pismo i rekao„ nisam to uradio. Pogledajte ove stvari ‘. “I ja verujem u Boga i znam stvari o tome, ali to nisam učinio.”

Crystal je prvi put pisala Johnu kada je putovala na jezero Iri 2016. godine, ali nije znala zašto je poslala pismo. Međutim, njih dvoje su ostali u kontaktu, prenosi The Washington Post. Rekla je: „Oboje smo imali nešto zajedničko, gubitak Briana. Počeli smo da razgovaramo i pojavile su se varnice. ”