Nakon 50 kilometara sjetio se da je zaboravio trudnu ženu na odmaralištu

Screenshot 5 55

Mlada porodica koja se vozila autocestom od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tokom noći sa subote na nedjelju neće uskoro zaboraviti tu vožnju.

Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmaralištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena. No, nažalost putovanje se nastavilo bez trudne 28-godišnjakinje.

Trudnica je htjela pričekati muža u autu sa svojim djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila otići do toaleta.

Čini se da muškarac to nije primijetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez svoje trudne drage. Vjerovatno je mislila da je u „pogrešnom filmu“ kad je došla na parkiralište , a automobil i porodicu nije mogla pronaći. Bez jakne i bez mobitela, obratila se ljudima u blizini, koji su pozvali policiju. Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvijek na odmaralište, prije nego što se odmah okrenuo i krenuo prema njoj. Policija je trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu. Srećom, nakon nekog vremena porodica se pronašla negdje na autocesti A3. Policija mu je uspjela vratiti suprugu, ali grižnja savjesti vjerovatno će još neko vrijeme ostati kod budućeg oca, prenosi Fenix-magazin.