Nakon incidenta u rijalitiju “Parovi”, šestoro učesnika završilo u policijskoj stanici

40 64
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovaj vikend u rijaliti programu “Parovi” bio je veoma turbulentan. Naime, šestoro takmičara napustilo je vilu na srbijanskoj TV Happy, zbog čega je dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni. 

U policijskoj stanici svoj iskaz dali su Aleksandra Coka Lakić, Nenad Marinković Gastozz, Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić. Nakon saslušanja oni se nisu vratili u vilu, iako su se tome nadali njihovi rijaliti cimeri, već uživaju u spoljnom svijetu.

ČITAJ JOŠ:  Huso doveo hodžu da očisti Dalilinu rodnu kuću od crne magije: Tamo je puno sihira, od toga nema ništa!

 Inače, iz produkcije ovog šou programa ubrzo nakon haosa u rijalitiju oglasili su se i saopćili sljedeće:

– Nenad Marinković Gastozz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti dio glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u “Parovima” i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo sretna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slijede – naveli su iz produkcije.

ČITAJ JOŠ:  OSTAJE VJERNA MARKU: Stanija će u “Zadruzi” biti samo mjesec dana

Avaz

GODISNJICA
MARKETING