screenshot from 2021 09 19 08 49 07
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 20, 2021 @ 22:17
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Viktorija Mitrović u rijalitiju “Zadruga” ispričala je kako ju je sveštenik silovao kada je imala samo 12 godina, a sada je u intervjuu sa Darkom Tanasijevićem otkrila joj zastrašujućih detalja.

Iskreno da ti kažem, bilo mi je strašno. Mene je ujutru spucalo, vrtjela sma se po krevetu. Okej sam sad. Teško mi je, ali ne žalim, pokušavam da izdržim .Ne znam, uvijek mi dolazi. Kad god krenem da pričam, bude mi teško. Uvijek držim. Non stop sam stiskala flašicu, ali čim sam se okrenula spucalo me je, počela sam da plačem i izašla napolje. Znam da je sve to strašno, pogotovo ako si to osjetio. Kad pričam dijelim iskustvo. Ima toga u meni, vrije.. Znam da nisu bili ravnodušni, dijelili su taj osjećaj sa mnom, koliko su mogli. Ja nisam neko ko voli da se sažaljeva, ja sam uvijek tu da drugome pomognem. Ne volim to, pogotovo zato što smo tu gdje jesmo. Posvađaćemo se, hoću da me gledaju isto kao i do sad. Mislim da bi trebalo da se vode isto, kao i do sad. Muški su imali malo dozu, tipa Marko je govorio da sam zmija, a sad nekako ne, normlano se ponašaju. Djevojke isto tako, Anđela mi je prišla dnas, nije htjela sinoć. Svi su okej, bili su sa mnom i prije toga. Vjerovatno su ogovarali. Ne znam kako bih definisala.Lakše mi je i u kući. Niko nije svjestan šta se napolju dešava. U kući mi je lakše, ne moram da strepim da li će se to čuti. Komentarisala sam postupke, zašto ne ulazim u veze. Nepovjerljiva sam i to je to-odgovorila je Viktorija.

– Šta misliš kako je tvoja porodica podnijela? – pitao je Darko.

– Za dedu mislim da je prebacio kanal. Oni sve to znaju, mada je bilo čudno što sam iznijela javno. Rekla sma kad budem ulazila da ću gledati za dijete, jer to su osdue, ne gledaju svi isto. Pojedini su govorili da dok se to ne dokaže da nisu ni na čijoj strani, jer je sveštenik. Kad je dobio presudu ja sam otišla, svjesni su da nije mogao da ode na osnovu jedne moje reči. Ja sam dete bez roditelja, da me nisu prihvatili baba i deda, završila bih u domu. Imaš strah da li će ti neko vjerovati ili ne – rekla je Viktorija.

 -Koliko će ti trebati vremena da se izliječiš od svega što se izdešavalo? -upitao je voditelj.

Sigurno imam i veće traume. Imala sam ja neku vezu, imala sam izlive da mi dođe sa skočim sa terase. Sad nemam partnere, pa ne može da mi se desi. Znam ako me povrijedi osoba, čemu to vodi. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem povrijeđena. Uvek mi je bilo bolje šta god da imao, zaustavi se, da budemo drugari. To je ono što sam pričala za Janjuša, krivo mi je što se nije ponio prijateljski – govorila je Mitrovićeva.

Viktorija je otkrila da li viđa porodicu sveštenika koji je napastvovao.

– Viđam njegovu ženu. Niti se javljam, niti spuštam glavu. U par navrata se vidi da ona spušta glavu. Ne opravdavam to, ako neko nije znao kakva je osoba koja radi sa ljudima. Ona je živjela preko, ili je naslutila ili se sklanjala. Možda je jednim dijelom i ona kriva. Obzirom da ima toliko djece, ne može preko noći da postane tako. Ja znam ko je krivac. Kad neko pacijent ne umre prirodno, normlano da će bolnica da se pita šta je doktor radio. Nije to čovjek sa ulice i pijanica, iza njega stoji crkva kao instituacija. Ne kažem da su svi takvi. Mora da se instituacija opomene da se provjeravaju ljudi. Ovo je bilo selo – nastavila je Viktorija.

LIDER